Prezentări de modă şi workshop-uri fashion, alături de şase tineri creatori timişoreni

Prezentări de modă şi workshop-uri fashion, alături de şase tineri creatori timişoreni

0
DISTRIBUIȚI

fashionVineri, 17 iulie, amatorii de fashion vor avea parte de o zi plină, în cadrul căreia o parte din absolvenții secției de Design Vestimentar din cadrul Facultății de Arte și Design Timișoara vor umple spațiul expozițional cu textură, culoare, lumină, muzică și creativitate.

Organizatorii au pregătit un spectacol complex pe toată durata zilei, cu intrare liberă. Evenimentul începe la ora 11.00 cu un workshop de ilustrație de modă, iar pe parcursul zilei veți putea înțelege cum se pune cap la cap o prezentare de modă în cele mai mici detalii.


De asemenea, colecțiile vor fi expuse împreună cu povestea fiecărei colecții. Între orele 18.00 și 21.00, vor avea loc cinci prezentări de modă individuale, cu soundtrack-ul asigurat de PUNU și susținute vizual de flo’. Veți putea urmări colecția de masterat a Oanei Cucu – Intotheblue și a Laurei Chiriță – BreathTAKEing, coordonate de Lector univ. dr. Valentina Ștefănescu, iar din licențiați îi veți putea urmări pe Claudia Negulici – The Fishermen, EvelynMerkli – Urban Prisoner, VilloImets – Woodless, colecții coordonate de Lector univ dr. Andreea, Palade Flondor și Asist. drd. Sandra Chira. În cadrul cadrul acestui eveniment va mai fi expusă și o mică parte din colecția de licență a Mariei Nastacă – GettingHealed.

Evenimentul se adresează publicului timișorean, în special celor care au participat la Gala de Modă din data de 1 iulie, de la Teatrul Național Timișoara dar și celor care își doresc sa ii cunoască personal pe tinerii designeri. Gala de Modă UVT din data de 1 iulie, de la Teatrul Național Timișoara a fost evenimentul care a încununat sfârșitul perioadei universitare a studețiilor și trecerea lor în mediul profesional, iar evenimentul de vineri, îi prezintă pe absolvenți ca tineri designeri vestimentari, pregătiți pentru un început de carieră în domeniul modei. Intrarea la evenimentul care va avea loc la Ambasada este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.