PSD Timiş, nemulţumit de cum decurg lucările la centrul istoric. Ce apel...

PSD Timiş, nemulţumit de cum decurg lucările la centrul istoric. Ce apel lansează consilierul local Alfred Simonis către primarul Nicolae Robu

1
DISTRIBUIȚI

santier sf gheorghe09_resize

PSD Timiş reacţionează vizavi de modul în care decurg lucrările de reabilitare a centrului istoric. După ce primarul Nicolae Robu a oferit explicaţii precum faptul că meşterii sunt plecaţi la fân sau că au treburi în gospodărie pentru a justifica lipsa de acţiune, social-democraţii avertizează că reabilitarea centrului istoric nu poate fi subiect de glumă.

„Chiar dacă a trecut aproape o lună de când lucrările stagnează, Nicolae Robu nu a avut nicio reacţie promptă la adresa societăţii care se ocupă de restaurarea centrului istoric.


Partidul Social Democrat îi solicită, din nou, primarului să ia toate măsurile necesare pentru ca lucrarea să fie finalizată la timp (termenul limită este 31 decembrie 2015) şi să nu se mai ascundă în spatele unor scuze penibile. Considerăm că este inadmisibil ca o lucrare atât de importantă să fie tratată cu dispreţ de firma câştigătoare a licutaţiei şi cu nonşalanţă de primarul Nicolae Robu. Ritmul alert de dezvoltare a oraşului, clamat atât de des de edilul Timişoarei, se simte doar în declaraţii publice, nu şi în acţiuni concrete, care, vedem cu toţii, lipsesc cu desăvârşire”, susţine consilierul local PSD Alfred Simonis.

La finalul comunicatului de presă, Simonis se întrebă retoric cine va fi tras la răspundere dacă banii europeni pentru reabilitarea centrului istoric se pierd.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Termenul de finalizare al lucrarilor a fost 30 iunie 2015! Se pierd absolut SIGUR bani europeni; Robu trebuie sa dea neintarziat explicatii cetatenilor Timisoarei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.