PSD Timiş reclamă: pietrarii şi firmele care aduc piatră pentru centrul istoric...

PSD Timiş reclamă: pietrarii şi firmele care aduc piatră pentru centrul istoric nu-și primesc banii. Ce datorii spun că există către furnizori şi muncitori și care a fost replica primarului Robu

1
DISTRIBUIȚI

santier cetate (3)

Reclamaţii dure la adresa lucrărilor de la centrul istoric din partea consilierilor PSD Timiş Alfred Simonis şi Dan Idolu. Vorbind astăzi în cadrul unei conferinţe de presă despre proiectele Timişoarei, dar şi despre pornirile primarului Nicolae Robu, cei doi au dezvăluit faptul că meşterii de pe şantierul Romprest nu lipsesc din cauză că muncesc la fân. Cei doi au susţinut, fără a face publică sursa care le-a oferit aceste informaţii, că în urmă cu o lună de zile datoriile către furnizorii de piatră şi către meşterii de la şantier se ridicau la un total de circa 13 milioane de lei.

Simonis a declarat că „există mai multe firme care aduc piatră, unele din Italia şi altele din judeţul Alba.


Luna trecută aveau de luat circa 13 milioane de lei vechi. În condiţiile astea mi se pare normal că nu pot furniza piatră. Totuşi consilerul a precizat că nu ştie dacă datoriile sunt cauzate de faptul că Primăria Timişoara nu a virat banii către firma Romprest sau dacă firma nu a virat banii către cei pe care i-a subcontractat”.

Primarul Nicolae Robu a declarat pentru PRESSALERT.ro că „în niciun caz nu este vorba de Primăria Timişoara. Opinia generală a firmelor cu care interacţionează PMT este că suntem cel mai bun platnic cu care au colaborat. Nu știu ce face Romprest, dar proiectul de reabilitare a centrului istoric merge acceptabil, mai lent decât îmi doresc eu, dar acceptabil și oricâtă imagine negativă se străduiesc să facă PSD-iștii care nu au făcut niciodată nimic bun, și nici n-au cum să se facă remarcați că n-am spus «terhea-berchea» – el va fi dus la bun-sfârşit în câteva luni, în orice caz, în termen!”.

1 COMENTARIU

  1. Este foarte trist daca pentru 13 milioane de lei vechi au oprit lucrul si se fac , pe tema asta , conferinte de presa de catre intelepti . Sau tu Lore lovesti din nou ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.