PSD Timiş, scrisoare deschisă pentru primarul Nicolae Robu. Vezi cum îl ATACĂ

PSD Timiş, scrisoare deschisă pentru primarul Nicolae Robu. Vezi cum îl ATACĂ

0
DISTRIBUIȚI

consiliu local13_resize

După ce vineri o echipă de jurnalişti a fost agresată în centrul Timişoarei în timp ce filma un material legat de decursul lucrărilor de reabilitare a zonei şi după ce primarul Nicolae Robu a folosit termenul de „terchea-berchea” pentru a jigni un consilier PSD, social-democraţii din Consiliul Local Timişoara au reacţionat prin intermediul unei scrisori deschise.

Aleşii PSD atenţionează că de fiecare dată când au atras atenţia că lucrările din centru stagnează cu riscul de a pierde fonduri europene au fost jigniţi şi catalogaţi drept grup împotriva Timişoarei.
„V-aţi înconjurat, domnule primar, de oameni care vă ţin isonul în tot ceea ce faceţi şi vă aprobă slugarnic în tot ceea ce spuneţi.


Nu suportaţi o critică, fie ea şi constructivă, vă produce iritări majore orice solicitare sau propunere venită din partea unor oameni care nu sunt în anturajul dumneavoastră politic. Noi, domnule primar, credem că nu este normal şi vom continua, fie că vă place sau nu, să sancţionăm derapajele dumneavoastră verbale sau lipsa de reacţie la lucrurile cu adevărat importante care ar trebui să se petreacă în Timişoara, atenţionează aleşii PSD”.

La finalul scrisorii social-democraţii mai scriu şi că „terchea-berchea, domnule primar, nu este o expresie care ar trebui să vă facă mândru, nu așa vorbește un cadru universitar și nici un primar al unui oraș de talia Timișoarei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.