Răspunsul HALUCINANT dat pe Facebook de primarul Robu unui cetăţean nemulţumit: „Pe...

Răspunsul HALUCINANT dat pe Facebook de primarul Robu unui cetăţean nemulţumit: „Pe pagina mea nu au ce căuta oameni care nu îndeplinesc condiţia…”

20
DISTRIBUIȚI

robu (8)

Primarul Timişoarei, liberalul Nicolae Robu, nu ratează nicio ocazie să-i atace pe cei care-l contestă, de furia edilului nescăpând nici măcar simpli alegători nemulţumiţi. Unul dintre ultimele cazuri s-a petrecut, astăzi, „ţinta” primarului fiind Silviu Ilievici, un om de afaceri care a avut curajul să-i comenteze lui Robu pe pagina de Facebook la postarea legată de dezvoltarea proiectului imobiliar de la mall. „Am să dau like când nu vei mai ocupa postul de primar. Proiectul asta dacă a fost aprobat doar de tine ca primar şi de consilieri, dovedeşte încă o dată, cât de puţin te interesează opinia cetăţii. La fel ai facut şi în Libertătii! Probabil că aşa inţelegi tu să lucrezi. Priveşti oraşul ca pe propria curte… Sper ca la următoarele alegeri concetăţenii mei vor vota un primar care să ţină cont de părerile oamenilor. Un primar mai puţin aliniat politic şi poate unul care să fie născut în acest oraş. Oricum cineva care să-i respecte şi să-i iubească valorile, nu să le distrugă” – acesta a fost mesajul postat pe pagina primarului.

Reacţia a fost promptă – protestatarului i-a fost blocat accesul pe pagina de Facebook a primarului, comentariul şters, după care a primit un mesaj de la Nicolae Robu pe privat – „eu am fost votat de peste 55000 de timisoreni, iar sondajele arată că dacă ar fi alegeri acum, peste 75% din timişoreni m-ar vota! Încă o dată nu mai poluaţi”. După ce a fost acuzat că e demn de Caragiale şi că şterge comentariile, primarul s-a enervat şi şi-a continuat tirul „pe pagina mea nu au ce căuta oameni care nu îndeplinesc condiţia: Grad de inteligenţă+Nivel de bun simţ>=K. (…) Că nu îndepliniţi condiţia o arată şi faptul că nu realizaţi penibilul situaţiei în care vă aflaţi – dv şi alţi câţiva, în total sub 10-, constituind o minoritate de circa 1% (apropo peste 1100 de persoane s-au exprimat favorabil prin Like la postarea la care v-aţi afirmat dv. Am o rugăminte nu-mi mai poluaţi pagina. (…) D-ta nu eşti „locuitorii cetăţii”, mai mult, din fericire pentru cetatea noastră, n-ai nimic în comun cu cei ce reprezintă net majoritar locuitorii cetăţii! D-ta reprezinţi doar o şleahtă de cârcotaşi. măcinată de frustrări, patologic potrivnică orcărui proiect şi oricărui demers al meu. Chiar nu vedeţi că, oricât aţi fi de vocali, nu mă clintiţi, eu continuând să-mi văd imperturbabil de munca mea pt Timişoara şi pt timişorenii cei mulţi – pe care, după cum o arată toate sondajele, îi am alături -, cu loaialitate corectitudine şi onestitate?!”.  Timişoreanul i-a replicat sec „cred că un consult de specialitate v-ar fi de mare folos.


Sincer. Nu de alta, dar văd că aveţi o mare problemă majoră de percepţie”. Vezi galeria foto cu toată discuţia dintre cei doi.

Silviu Ilievici a calificat reacţia primarului Nicolae Robu ca fiind „aberantă şi absurdă. Un primar care nu acceptă opinia contrară e descalificat. În Timisoara s-a murit pentru dreptul la liberă opinie. Probabil primarul Robu nu a aflat acest lucru”.

20 COMENTARII

 1. Primata tot primata ramane…
  Are dreptate omul:nici un alogen nu poate intelege Banatul sau Timisoara.
  Si da,acest primar priveste orasul ca pe curtea lui,unde isi pune in practica toate ideile …traznite ca sa nu zic altfel.
  Are propia echipa de fotbal in care baga bani,nu ai lui, evident, are ,,marete realizari,, cu care sa se laude…desi sunt in orice tara din lumea asta chestii sub minimum permis de bunul simt…
  Primare,voi face tot ce imi sta in putere sa conving pe toti cunoscutii mei , nu sa nu te mai voteze, sa mearga si sa voteze .Dar pe oricine altcineva.Tu esti un rebut.

 2. De cand este ceva rau sa privesti ca fiind primar, sa iti privesti orasul ca pe propria ta curte? Ca pe propria ta casa in care investesti, si incerci sa o infrumusetezi constant. Mai oameni buni , sa tinem totusi cont, ca Robu asa tacanit cum este, face ceva in oras SI SE CUNOASTE!! Este si normal ca nu poti inpaca mereu pe toata lumea, dar spre deoseire de multi alti primari din alte zone, ASTA MISCA CEVA!

  • Mii de copaci tăiați – doar fiindcă nu i-a plantat el -, clădiri istorice lăsate de izbeliște, fiindcă nu găsește câteva mii (sau sute de mii) de euro pentru a le reface / a le cumpăra, dar vrea să cheltuiască DOUĂ MILIOANE de euro pe fântâni cu lasere, beculețe și pănglicuțe, o piață emblematică a orașului, cu o vechime de sute de ani (Libertății), e batjocorită din pură prostie și nepricepere – fără un fir de iarbă, cu stâlpi ca la Auschwitz etc., parcurile orașului sunt o mizerie – vezi Păduricea de pe Lidia, transformată în groapă de gunoi, acum, dar care va deveni un soi de teren de atletism, plină de nenumărate piste, borduri peste borduri, gropi pentru iazuri – care, în scurt timp vor ajunge iar gropi de gunoi, cum avem exemple cu zecile în oraș.
   Mai vrei?
   Încercați să faceți o diferență între A SE FACE CUM TREBUIE și A SE FACE CEVA. Primarele din Bocsig, venit de pe imașul cu vaci al satului său natal, face și el CEVA, atât cât îl duce capul. Desigur că e de neclintit, ca orice prost de pe pământul ăsta.

 3. mie unul imi place ce a facut in oras.. daca e sa imi aduc aminte de ceva ce a facut domnul ciuhandru .. nu prea pot sa imi amintesc… sincer nu l-am votat pe domnul robu ca primar data trecuta.. insa de data aceasta as gandi altfel.

  • Mai toate liniile de tramvai din centrul orasului reabilitate – si facute ca lumea, personal despre bucata care s-a refacut in Libertatii is curios cat o sa tina. Mai exact: dela gara pana aproape-n Maria, de la parcul poporului prin Traian pana dincolo de fabrica de bere, toata linia din pata Cluj pana in Maria – aia era de pomina, trebuia scoasa la suprafata o data pe an, de cand s-a refacut in vremea primarului Ciuhandu n-a mai avut nevoie de nici o reparatie.

   Inceputul restaurarii cladirilor istorice. Aproape toata piata Unirii e refacuta – palatul dicasterial fiind cre’ ca cea mai mare cladire reabilitata.

   Reparatii la drumuri secundare intr-o gramada de parti de oras.

   Dragarea canalului Bega, care astfel a redevenit navigabil, cel putin pe portiunea din oras.

   Refacerea majoritatii parcurilor din Timisoara.

   Cel mai important insa, si nu musai vizibil, e faptul ca a adus la Timisoara o gramada de firme straine, din vremea lui fiind Timisoara oras cu somaj cvasi-zero, si dupa Bucuresti orasul cu cel mai mare buget anual din tara, desi n-are nici port precum Constanta si n-a avut nici un fel de sustinere politica de la centru.

   Acuma, ca sa trecem in revista si realizarile lu’ Robu: o groapa mai mare decat toata piata Unirii, ca se intinde si pe strazile adiacente, stoparea oricaror lucrari de renovare la cladirile istorice, lucrari de mantuiala, parca anume facute ca sa sparga toate drumurile reparate in vremea lu’ Ciuhandu, imprastiate in tot orasul – desi nu circul excesiv de mult prin oras, tot am ocazia sa constat in mod repetat ca unde s-a lucrat in vremea lu’ Robu la asfalt apar gropi, chestie care nu ma mira, dat fiind ca am vazut asfalt turnat direct pe pamant, fara a pune macar o lopata de balast sau de nisip dedesubt, cand e de astupat gropi. Alterarea grava a caracterului istoric al centrului Timisoarei, prin modul in care a fost schimbata piata Libertatii. Din cauza proastei organizari a lucrarilor, cuplata cu taierea de pomi, scaderea dramatica a calitatii aerului in oras.

 4. Sunt un Timisorean total apolitic, deci sper cat mai neutru. Din punctul meu de vedere Dl. Robu ar fi trebuit sa nu se coboare la nivelul acelui opozant, ei vor exista mereu, unii mai vehementi decat altii. Acest domn i-a exploatat slabiciunile, putin l-a provocat voit, si dupa cum am putut vedea i-a si facut publica discutia privata – ca sa-l discrediteze.
  Parerea mea este ca nu a reusit sa-l discrediteze pe Dl primar, ci doar sa arate ca are slabiciuni, si nu s-a putut controla in totalitate. Putin imi pasa, este om, are dreptul sa greseasca, are dreptul sa se infurie!

  Un articol… de mahala. Ce facem aici, telenovele?

 5. Sunt un Timisorean total apolitic, deci sper cat mai neutru. Din punctul meu de vedere Dl. Robu ar fi trebuit sa nu se coboare la nivelul acelui opozant, ei vor exista mereu, unii mai vehementi decat altii. Acest domn i-a exploatat slabiciunile, putin l-a provocat voit, si dupa cum am putut vedea i-a si facut publica discutia privata – ca sa-l discrediteze. Parerea mea este ca nu a reusit sa-l discrediteze pe Dl primar, ci doar sa arate ca are slabiciuni, si nu s-a putut controla in totalitate. Putin imi pasa, este om, are dreptul sa greseasca, are dreptul sa se infurie!

  Un articol… de mahala. Ce facem aici, telenovele?

 6. E mare frica „sclavilor” (vezi opinia „Robul sclavilor” publicată pe acest site) dacă e abia iulie 2015 şi-n pregătirea alegerilor locale din 2016 postacii se activează pentru a-L apăra pe Unicul, Inegalabilul Realizator, acest „Nicolae, galaxie timişoreană în devenire” care „reconstruieşte o urbe a măreţelor premiere” după bunul Său plac şi „modernizând-o în forţă”.

  Băieţi şi fete, aţi face bine să mai schimbaţi placa aia cu „măcar ăsta face ceva” că e şi uzată şi se vede prea bine ce e acel „ceva” făcut, un mandat al utilizatorului de „gel estompator” a cocalarizat Timişoara mai mult decât cele 4 ale lui Ciuhandu şi la concurenţă directă cu cel al lui Oancea, care a permis palatele cu turnuleţe din zonele deja „celebre” ale oraşului.

 7. HALUCINANT e ziaristul care a scris articolul, sau obsesia unora să facă totul cancan.
  Mâine vedem ca e și INTERLOP, cam ăsta e nivelul jurnalismului unora….

 8. Incontestabil in Timisoara se incearca recuperarea anilor si posibilitatilor pierdute. Se simte o oarecare nervozitate, precipitare poate si pentru ca timpul este prea limitat. Din pacate uneori primarul pare mai degraba o tata din piata, pentru ca se coboara la un nivel inadmisibil, dar poate pentru aceasta este un personaj picaresc, cu farmecul sau mioritic. Ce mai, un produs al societatii actuale. Cu toate acestea chiar se realizeaza lucruri bune in Timisoara.

  • Mii de copaci tăiați – doar fiindcă nu i-a plantat el -, clădiri istorice lăsate de izbeliște, fiindcă nu găsește câteva mii (sau sute de mii) de euro pentru a le reface / a le cumpăra, dar vrea să cheltuiască DOUĂ MILIOANE de euro pe fântâni cu lasere, beculețe și pănglicuțe, o piață emblematică a orașului, cu o vechime de sute de ani (Libertății), e batjocorită din pură prostie și nepricepere – fără un fir de iarbă, cu stâlpi ca la Auschwitz etc., parcurile orașului sunt o mizerie – vezi Păduricea de pe Lidia, transformată în groapă de gunoi, acum, dar care va deveni un soi de teren de atletism, plină de nenumărate piste, borduri peste borduri, gropi pentru iazuri – care, în scurt timp vor ajunge iar gropi de gunoi, cum avem exemple cu zecile în oraș. Mai vrei? Încercați să faceți o diferență între A SE FACE CUM TREBUIE și A SE FACE CEVA. Primarele din Bocsig, venit de pe imașul cu vaci al satului său natal, face și el CEVA, atât cât îl duce capul. Desigur că e de neclintit, ca orice prost de pe pământul ăsta.

   Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/07/raspunsul-halucinant-dat-pe-facebook-de-primarul-robu-unui-cetatean-nemultimit-pe-pagina-mea-nu-au-ce-cauta-oameni-care-nu-indeplinesc-conditia/

 9. In curtea lui Robu , care intamplator este si orasul meu, al nostru, tot ce este verde tinde a disparea sub dale de beton. Mi se pare sufocant orasul cu spatiile verzi imputinate zi de zi(vezi Piata Libertatii , care in prezent imi da un sentiment de agorafobie, vezi Piata Unirii), etc.
  De asemenea o multime de timisoreni s-au saturat ca in afara aerului incins, cu iz de dale de beton, sa inspire fara voie aerul otravitor cu miros de cauciuc. Macar in sensul asta ar trebui facut ceva d-le Robu!
  Cat despre articol, foarte bine ca ni se infatiseaza si alta fata a d-lui Robu, nu numai ceea ce doresc sustinatorii lui aprigi sa vada.

 10. In curtea lui Robu , care intamplator este si orasul meu, al nostru, tot ce este verde tinde a disparea sub dale de beton. Mi se pare sufocant orasul cu spatiile verzi imputinate zi de zi(vezi Piata Libertatii , care in prezent imi da un sentiment de agorafobie, vezi Piata Unirii), etc. De asemenea o multime de timisoreni s-au saturat ca in afara aerului incins, cu iz de dale de beton, sa inspire fara voie aerul otravitor cu miros de cauciuc. Macar in sensul asta ar trebui facut ceva d-le Robu! Cat despre articol, foarte bine ca ni se infatiseaza si alta fata a d-lui Robu, nu numai ceea ce doresc sustinatorii lui aprigi sa vada.

 11. „În Timisoara s-a murit pentru dreptul la liberă opinie” degeaba?

  Azi am fost BLOCATA pe acelasi cont al domnului Robu, comentariul STERS de 2 ori, comentariu in care nu am jignit, ci doar prezentat o parere care nu corespundea cu parerea lui.

  Comentariul a fost acesta:
  „Pentru ca mi-a fost sters comentariul de catre adminul acestei pagini, il voi reposta/ rescrie. 
  Dislike!!!! Nu este justificabila din nici un punct de vedere, nici functional, nici estetic.
  Este doar o copie prost aleasa a unei fantani similare din Rusia.
  Este nevoie de o abordare inteligenta, si de un planning si o dezvoltare durabila! Suntem in anul 2015, domnule Robu!
  Aveti nevoie de specialisti, altfel va faceti si ne faceti de rusine.
  In linkul de mai jos avem un studiu realizat de Universitatea Tehnica din Viena, cu subiectul „SMART CITIES”, in care sunt analizate orasele europene de marime medie, anul 2015, printre care si TIMISOARA.
  Analiza pentru Timisoara o gasiti in linkul: http://www.smart-cities.eu/index.php?cid=6&ver=4&city=60
  Va invit sa faceti si o comparatie ‘clickuind’ Benchmark pe acelasi site, intre Timisoara, Cluj si Amsterdam de exemplu.
  Nu avem nevoie sa ne spuna altii ca stam prost, se vede cu ochiul liber, insa daca nu vrem sa vedem, sau ignoram voit, exista asemenea studii.
  Stam prost, foarte prost, rusinos de prost!!”

  Ma intreb pentru ce anume ni se mai cere parerea cand oricum ea nu conteaza? Si suntem blocati doar pentru ca avem o alta parere decat cea a dansului? In ce lume traim?

 12. Mii de copaci tăiați – doar fiindcă nu i-a plantat el -, clădiri istorice lăsate de izbeliște, fiindcă nu găsește câteva mii (sau sute de mii) de euro pentru a le reface / a le cumpăra, dar vrea să cheltuiască DOUĂ MILIOANE de euro pe fântâni cu lasere, beculețe și pănglicuțe, o piață emblematică a orașului, cu o vechime de sute de ani (Libertății), e batjocorită din pură prostie și nepricepere – fără un fir de iarbă, cu stâlpi ca la Auschwitz etc., parcurile orașului sunt o mizerie – vezi Păduricea de pe Lidia, transformată în groapă de gunoi, acum, dar care va deveni un soi de teren de atletism, plină de nenumărate piste, borduri peste borduri, gropi pentru iazuri – care, în scurt timp vor ajunge iar gropi de gunoi, cum avem exemple cu zecile în oraș. Mai vrei? Încercați să faceți o diferență între A SE FACE CUM TREBUIE și A SE FACE CEVA. Primarele din Bocsig, venit de pe imașul cu vaci al satului său natal, face și el CEVA, atât cât îl duce capul. Desigur că e de neclintit, ca orice prost de pe pământul ăsta.

 13. Cine l-a promovat pe Nea Nică Robu în campanie? Vă mai amintiți cum stătea el fălos între ION ILIESCU și DAN VOICULESCU? Două personaje care mor de grija Timișoarei, nu-i așa?

 14. Acum corigentu clasei il sfatuieste pe premiant cum sa rezolve o problema de olimpiada la matematica…cam aici s-a ajuns…premiantul este evident Robu…si cand premiantul ii spune corijentului mai dute-n p..a mea de prost ca habar nu ai ce vorbesti…corijentu e iindignat fiindca premiantul tine cont de opinia lui…nimic nou sub soare…prostu care nu-i fudul parca nu e prost destul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.