Robu a decis ca linia 6 de tramvai să nu fie scoasă...

Robu a decis ca linia 6 de tramvai să nu fie scoasă din circulaţie. Pe ce perioadă a fost luată decizia

0
DISTRIBUIȚI

tramvai ratt

Aşa cum a promis la debutul acestei săptămâni, primarul Nicolae Robu a purtat o discuţie cu directorul Regiei Autonome de Transport Timişoara pe tema scoaterii din circulaţie a liniei 6 de tramvaie. La debutul acestei săptămâni RATT anunţa modificarea orarului mai multor linii de transport pe durata vacanţei de vară.

„Începând cu data de 01.07.2015 şi până la începerea noului an şcolar, în septembrie, se vor modifica graficele de circulaţie a câtorva linii de transport în comun.


Liniile care îşi vor modifica orarul sunt următoarele: Expres 3 + linia 3, autobuzele 32 şi 13, troleibuzul 11 şi tramvaiul 8.De asemenea, linia 6 tramvaie se suspendă în perioada mai sus menţionată”, scria în comunicatul emis de regie.

La finele acestei săptămâni primarul a anunţat presa că a obţinut o primă victorie în interesul cetăţenilor care i s-au plâns că scoaterea liniei din circulaţie nu este oportună. Mai exact, după ce a ascultat argumentele managerului RATT, Robu a conchis că linia 6 mai poate circula pe durata lunii iulie, urmând că pentru august să fie făcute noi analize. Acesta nu este prima dată când managerul RATT este subminat de primar. În urmă cu mai multe luni Goia anunţa că controlorii RATT ar putea fi dotaţi cu arme. Imediat gafa mediatică a fost dresă de edilul timişorean, care a anunţat că „l-am răzgândit eu pe domnul Goia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.