Seară de black metal cu ruşii de la Rossomahaar, la Timişoara. Când...

Seară de black metal cu ruşii de la Rossomahaar, la Timişoara. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

rossomahaarAmatorii de rock sunt invitaţi la un concert deosebit care va vea loc la clubul Daos, unde pe scenă se va afla una din cele mai cunoscute trupe de black metal din Rusia, Rossomahaar, evenimentul fiind programat vineri, 10 iulie.

Istoria trupei începe în 1995, când Lazar şi Vlad încep să lucreze la compoziţiile ce se vor materializa în primul demo denumit „Grotesque” ce a fost lansat în anul 1997.


Combinând sound-ul black metal şi death metal cu instrumente tradiţionale, având în componenţă membrii binecunoscutei trupe Arkona, concertul trupei ROSSOMAHAAR se adresează atât fanilor Arkona cât şi celor care vor să vadă ceva diferit. Formaţia rusească se află într-un turneu european şi a fost invitată să susţină un concert în cadrul festivalului Rock Maraton, care se va desfăşura în 13 iulie în Dunaujvaros din Ungaria, manifestare care mai include concerte cu Hatebreed, Hallowen, Biohazard, Toasters, Agnostic Front, The Exploited, Mayhem şi mulţi alţii. Dealtfel, la o zi după concertul din Timişoara, formaţia va cânta şi în cadrul celebrului festival Exit, care se desfăşoară la Novi Sad.

Preţul biletelor pentru concertul din Timişoara este 20 lei până în 9 iulie şi 30 lei la intrare în ziua concertului, iar acestea se pot achiziţiona online de pe iabilet.ro sau din Daos în timpul programului de funcţionare. Formaţia este alcătuită din Sergei „Lazar” (voce, chitară), Ruslan „Kniaz'” (bass), Vladimir „Volk” (instrumente de suflat) şi Andrey Ischenko (tobe), iar după concertul programat de la ora 21.00, la fața locului va avea loc un afterparty.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.