Seară de csardaş, blues şi prune ardeleneşti alături de Nightlosers. Când are...

Seară de csardaş, blues şi prune ardeleneşti alături de Nightlosers. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

nightlosersAmatorii de csardaş, blues şi prune ardeleneşti sunt invitaţi la un nou recital susţinut de cei de la Nightlosers, care va avea loc la Pensiunea Anette din satul Covaci, aflată la şase kilometri de Timişoara, în data de 17 iulie, de la ora 20.00. Recent, muzicienii au cântat la Trei Ape, la deschiderea sezonului de distracţie la The Note Pub-ul situat în staţiunea din Munţii Semenic, între Gărâna şi Brebu Nou.

Trupa înfiinţată în 1994, cunoscută pentru muzica lor ce combină blues-ul american cu elemente de folclor autentic ardeleneşti, Nightlosers, are în componenţă doi bănăţeni (tobarul Claudiu Purcarin „Naşu“ şi solistul Hanno Hoffer).


Nightlosers au devenit cunoscuţi publicului român datorită pieselor „Beţivan Ratat” şi „Dragostea-i ca şi o râie“, iar printre concertele pe care le-au susţinut se numără o sumedenie de apariţii la festivaluri internaţionale cunoscute: două participări la „Sziget Fesztival” Budapesta, o apariţie la The Smithsonian Folklife Festival din Washington, concert în cadrul Moulin Blues Festival din Olanda, Labadoux Folk Festival din Belgia sau Nottoden Blues Festival din Norvegia, acesta din urmă fiind considerat de specialişti unul din cele mai importante festivaluri de blues din lume. Spectacolele lor fac parte din categoria evenimentelor autentice în care la loc de cinste sunt blues-ul şi prunele, exact după cum e şi titulatura albumului lor scos în 1998, „Plum Brandy Blues”.

Biletele pentru concertul formaţiei Nightlosers costă 35 lei, în acest preţ fiind inclus şi o băutură rece din partea organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.