Sporturile de nişă câştigă tot mai mulţi adepţi şi sponsori. Pasiunea, voinţa...

Sporturile de nişă câştigă tot mai mulţi adepţi şi sponsori. Pasiunea, voinţa şi determinarea răsplătite de CEI GRUP

0
DISTRIBUIȚI

cei 2

Daniel Rada este un tânăr care acum trei ani a hotărât că trebuie să adopte un stil de viaţă sănătos şi sportiv. Bicicleta a fost prima soluţie. Un mijloc de transport util, distractiv şi potrivit pentru un adolescent. După scurt timp, hoinăritul a devenit plictisitor şi a fost nevoie de o nouă provocare.


Aşa s-a înscris în clubul Ride Competition, condus de campionul naţional Ciprian Bălănescu.

Daniel demonstrează voinţă şi determinare. Se antrenează asiduu, aleargă 10-15 kilometri pe zi, merge cu bicicleta şi înnoată săptămânal. Sportul l-a transformat complet şi chiar dacă îl practică intens, nu neglijează şcoala, fiind un elev foarte bun. La 17 ani este preocupat de sport şi competiţie şi a reuşit să performeze prin muncă şi ambiţie.

Perseverenţa adolescentului nu a trecut neobservată. Cons Electrificarea Instal a decis că un astfel de caracter trebuie încurajat şi susţinut iar rezultatele nu au întârziat să apară. Daniel Rada a urcat pe podium la prima ediţie a triatlonului Surduc, eveniment organizat de Clubul Sportiv Triatlon Team Timișoara în weekend. Locul 2 la proba de sprint, după  15 km cu bicicleta la o diferență de nivel de peste 250 m, 750 metri înnot şi 4 km de alegar, este o clasare excelentă.

C.E.I. susţine sportul şi sportivii dar, cel mai important, susţine performanţa, pasiunea, voinţa şi determinarea. “Mens sana in corpore sano – Minte sănătoasă în corp sănătos” are nevoie mai mult ca niciodată să se transforme din slogan într-un mod de viaţă.