TELENOVELĂ cu icoana lui Arsenie Boca din care curg lacrimi de mir....

TELENOVELĂ cu icoana lui Arsenie Boca din care curg lacrimi de mir. Ce minuni pretind oamenii că ar avea loc

1
DISTRIBUIȚI

arsenieboca-600x337

Minunile se țin lanț cu icoana din care lumea pretinde că ar curge lacrimi de mir. După ce vineri a fost descoperită dispariția din casa proprietarului a icoanei care lăcrima cu mir şi care îl înfățişa pe Arsenie Boca, sâmbătă dimineața aceasta a apărut la Semnlac, în județul Arad. A fost găsită chiar de către proprietari în grădina casei printre flori, scrie aradon.ro, care susțineau că aceasta ar fi fost furată.

O casă din Semlac a devenit loc de pelerinaj pentru mii de români după ce s-a dus vestea că dintr-o icoană pe care o dețin și care-l înfăţişează pe Arsenie Boca şi Mănăstirea de la Prislop, izvorăşte mir. Proprietarii nu permit însă fotografierea sau filmarea icoanei, aşa că, cine doreşte să vadă minunea, trebuie să meargă la Semlac, acasă la cei doi localnici.

Și zilnic sute de oameni, zeci de preoți le-au trecut pragul. Fie din curiozitate, fie din credință sau chiar din necredință, oamenii intră în casa semlăcanilor pentru a vedea, a se închina sau a pune la îndoială minunea. „Am fost de două ori. Cei doi sunt oameni de treabă, le place curățenia, lucrul, florile, eu zic că numai de-asta le-a arătat Dumnezeu, e un dar de la Dumnezeu.


Am stat, am făcut cruce, ne-am miruit, 4 sau 5 picuri au curs, e un lucru sfânt, numai la oameni cu credință se arată…”, povestește unul dintre cei care au văzut minunea, conform aceleiași surse.

Practic, o icoană a început să lăcrimeze mir, din ochii lui Arsenie Boca, ce este pictat într-un medalion, deasupra Mănăstirii Prislop.

Chiar dacă proprietarii nu permit fotografierea sau filmarea icoanei, aceasta poate să fie văzută de către oricine, iar bărbaţilor li se permite chiar să o atingă.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.