TRAGEDIE în politica timișoreană: deputatul PSD, Gheorghe Ciobanu, a murit. Ce s-a...

TRAGEDIE în politica timișoreană: deputatul PSD, Gheorghe Ciobanu, a murit. Ce s-a întâmplat UPDATE Când are loc înmormântarea

6
DISTRIBUIȚI

gheorghe ciobanu (9)

Șoc în politica de pe Bega, după ce deputatul PSD de Timiș, Gheorghe Ciobanu, s-a stins subit din viață, la doar 51 de ani.


Vestea a venit ca un șoc pentru colegii săi de partid, dar și pentru ceilalți politicieni, care nu știau că acesta ar avea probleme de sănătate. Din primele informații, se pare că deputatul ar fi murit în somn, în urma unui infarct miocardic, la ora 7.30 azi dimineață. Un echipaj SMURD sosit la fața locului a încercat minute în șir să-l resusciteze, dar fără succes, acesta fiind deja decedat când echipa medicală a ajuns la fața locului.

Gheorghe Ciobanu intenționa să candideze  la funcţia de preşedinte executiv al PSD Timiș, în viitorul apropiat, iar înainte de a se alătura social-democraților acesta a fost membru PDL.

UPDATE Hotelul deținut de Gheorghe Ciobanu a fost închis, de azi la Delpack anulându-se orice rezervare. Cei care vor să prezinte condoleanțe sau să își ia un ultim rămas bun sunt așteptați la hotel, până joi. Înmormântarea a fost programata joi, la ora 13,00, în cimitirul Rusu Șirianu.

 

6 COMENTARII

  1. Numai sacalii se hranesc cu hoituri. Sunt incredibile reactiile . Nici 5% din comentariile de pe net nu sunt simple: Dumnezeu sa l ierte!!!!!Restul sunt demne de Kafka. Nu pot nici macar sa citez.
    Cum sa explici asta in Romania unde numarul bisericiilor e mai mare decat cel al spitalelor? In Romania in care se calca lumea in picioare pentru atingerea de diverse moaste. In Romania in care sute de mii de oameni se calca in picioare la mormantul Parintelui Arsenie. A murit un om. Atat. Au ramas in urma o sotie si trei copii. E o tragedie . Cum sau cine ar putea o privi altfel? Sa fie oare datorita spalarii de creier la care suntem supusi de 25 ani? Sa fie oare datorita faptului ca televiziunile Profesorului Voiculescu il prezinta, noua si copiilor nostri, ca model de 3 luni pe Leo de la Strehaia. Am ajuns sa mi fie rusine sa mai scot buletinul. Din fericire sunt un om cu credinta si ma rog ca bunul Dumnezeu sa l ierte pe prietenul meu Ghita si sa i ofere linistea ce nu a avut o pe pamant.

    • O veste proasta ptr tine.Ghitza nu a avut niciodata prieteni.Poat3 ai fakut afaceri cu el sau combinatii.Singurul lui prieten era banul !
      Daca iti e rusine sa scoti buletinul de ce nu mergi acasa la tine,in oltenia ?
      Ma mir ca nu apare in cv la ghita etapa cind era strungar la umt.A fost singura data cind a cistigat un ban cinstit.
      Din 1990 a fost ….vames….Ce liniste sa ii ofere Dumnezeu ? Daca ii placea linistea raminea strungar sau in olt.

      In 1990 nu era in stare sa isi scrie numele.Pina si de semnat o facea cu dificultati.
      A fost sef de vama in perioada embargoului iar dupa sef de regionala vamala.Dupa ce a plecat tot el conducea din umbra
      Prin finul lui Moldovan conducea mai departe.

      Acum sunt curios citi euro ia cu el pe lumea cealalta.De iertat iarta justitia de pe aici daca stii cui si citi bani sa dai.
      Cu Dumnezeu nu are nici o sansa.

      Sau esti Emil ?

  2. nu il judec ca om, nu il cunosc si cine sunt eu sa fac asta?

    dar CLASA POLITICA ROMANEASCA e vinovata in BLOC de o TRAGEDIE de anvergura, care se numeste TRAGEDIA POPORULUI ROMAN! Oltene, in astia 25 de ani, cine au fost hienele?

  3. @un alt oltena. Probabil esti unul din cei care faceau combinatii cu el…Singurul lui prietenar era banul ! Sau esti Emil ,insa ala nu are rusine in el nici cit o broasca !
    Gh C a fostun parvenit in deplinul sens al cuvintului.In 1990 abia stia sa isi scrie numele dar a stiut sa i sape pe cei ce l-au ajutat.Din salariul de vames si-a facut 3 vase si un hotel.E4a sef de vama in timpul embargoului si director regional in timpul cind se carau tigari de la sirbi.

    Din strungar a ajuns deputat de succes.Duplocitar pina in maduva oaselor a trecut din pdl in psd ca sa ii mearga bine

    Dumnezeu nu are cum ierta.De iertat iarta justitia umana daca dai cit trebuie si cit trebuie.Daca iti e rusine sa scoti buletinul de ce nu mergi acasa la tine ?

  4. Articolul se vrea un necrolog. Civilizat ar fi sa nu se permita comentarii la acest gen de articole.
    In polemica nu intru decat cu nume si prenume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.