Un absolvent al Universității Politehnica din Timișoara este noul director al Continental...

Un absolvent al Universității Politehnica din Timișoara este noul director al Continental Anvelope

0
DISTRIBUIȚI

pr_2015_29_07_foto_Sorin_Samonid

Un absolvent al Universității Politehnica din Timișoara a devenit directorul general al Continental Anvelope Timișoara, una dintre unitățile strategice și printre cele mai moderne din cadrul concernului.

Sorin Samonid preia funcția deținută până acum de germanul  Klaus Ohlwein, și care între timp a fost numit director al departamentului de Inginerie Industrială pentru divizia Anvelope, în Hanovra.


Samonid (47 de ani), absolvent al Universității Politehnica din Timișoara, lucrează în cadrul diviziei de Anvelope a grupului Continental de 15 ani, de când compania a început operațiunile în România. Din 2013 până în prezent, a fost manager de producție la fabrica Continental din Mount Vernon, Statele Unite. Anterior, Sorin Samonid a supervizat producția de anvelope în cadrul fabricii Continental din Timișoara.

“Vin la fabrica din Timișoara pregătit să consolidez poziția companiei în regiune. Sunt încrezător că experiența acumulată în cadrul companiei mă va ajuta să duc mai departe povestea de succes pentru Continental în România. Cu sprijinul echipei locale, doresc să punem în aplicare în continuare cele mai bune practici operaționale, precum și să fim un partener responsabil pentru comunitatea din Timișoara”, a declarat noul director general al fabricii de anvelope.

Continental a investit peste 370 milioane de euro în fabrica sa de anvelope în cei 15 ani de activitate în România și a creat în jur de 2.300 de locuri de muncă. Investițiile s-au concentrat pe tehnologie de vârf, protecția mediului și responsabilitate socială. Continental Anvelope Timișoara a livrat, până în prezent, peste 150 de milioane de anvelope clienților din întreaga lume.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.