Vestul ţării fierbe: timişenii LEȘINĂ pe stradă din cauza arşiţei. Ce spun...

Vestul ţării fierbe: timişenii LEȘINĂ pe stradă din cauza arşiţei. Ce spun medicii de pe ambulanţă

1
DISTRIBUIȚI

CANICULA

Canicula continuă să facă noi victime în judeţul Timiş. În cea de-a doua zi în care aproape întreaga ţară fierbe, nouă timişeni au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce li s-a făcut rău din cauza arşiţei.


Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Timiş, o parte din cele nouă persoane au leşinat pe stradă.

Ieri, alte cinci persoane au leşinat pe stradă din cauza caniculei. Şi medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara s-au plâns de faptul că au crescut solicitările cu aproximativ 20 % de când temperaturile au crescut.

Potrivit meteorologilor, astăzi a fost cod portocaliu în judeţul Timiş şi s-au înregistrat temperaturi de 38-39 de grade Celsius. Ieri, Direcţia de Sănătate Publică Timiş a deschis cinci puncte de prim-ajutor, patru în Timişoara şi unul în Lugoj, de unde cetăţenii pot primi un pahar cu apă, iar medicii sunt pregătiţi să le ofere îngrijiri medicale dacă se simt rău.

1 COMENTARIU

  1. In momentul de fata ii propun domnului Robu sa renunte la comfortul mercedesuluiu si sa mearga cu tramvaiul pana in piata Libertatii. 15 minute in piata Libertatii la ora 12:00. Atata imi doresc. Poate atunci va intelege de noi, oamenii de rand, suferim atat de mult dupa copacii macelariti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.