Vi se face rău pe stradă din cauza caniculei? În Timişoara şi...

Vi se face rău pe stradă din cauza caniculei? În Timişoara şi Lugoj se deschid puncte de prim-ajutor

0
DISTRIBUIȚI

canicula

Temperaturile caniculare din aceste zile i-au determinat pe reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Timiş să deschidă puncte de prim-ajutor. Astfel, timişorenii care au nevoie de un pahar cu apă sau de îngrijiri medicale, se pot adresa medicilor şi voluntarilor care îşi vor desfăşura activitatea în aceste puncte.

În Timişoara, sunt activate patru puncte de prim-ajutor în perioada cu temperaturi caniculare.


Astfel, acestea funcţionează în Oficiul Poştal nr. 1 (Poşta Mare), Opera Naţională Română, Piaţa 700 şi Piaţa Iosefin. De asemenea, un astfel de punct de prim-ajutor a fost deschis şi în Lugoj, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, de pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 1.

„În intervalul orar 11.00 – 18.00, de luni şi până vineri, în aceste locuri va fi asigurată asistenţa medicală şi apa potabilă, vor fi prezenţi medici DSP Timiş şi voluntari instruiţi de organizaţia Crucea Roşie, pot fi făcute recomandări şi vor fi accesibile pliante cu informaţii medicale. Punctele vor fi semnalizate vizibil. Facem precizarea că aceste puncte nu substituie asistenţa medicală de specialitate şi nici interacţiunea cu medicul de familie sau cel curant”, transmit reprezentanţii DSP Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.