Zeci de români PĂCĂLIȚI cu vacanțe de lux de o familie din...

Zeci de români PĂCĂLIȚI cu vacanțe de lux de o familie din Timiș. La ce sumă se ridică prejudiciul UPDATE Unde locuiește patronul firmei

0
DISTRIBUIȚI

Screen Shot 2015-07-13 at 22.35.05Zeci de familii din toată România au fost păcălite de câțiva timișeni din Jimbolia, care au deschis o pseudo-agenție de turism și le-au vândut clienților, online, vacanțe de lux în Tenerife pe care nu le-au mai onorat.

Prejudiciul este de 90.000 de euro, iar cazul a intrat în atenția OPC. Peste 50 de familii au fost păcălite de firma din județul Timiș. Clienții au plătit sume între 1.700 și 2.500 de euro pentru sejururi de o săptămână, cu demipensiune și transport charter.

Potrivit OPC, reclamaţiile înregistrate sunt din toată România.

Firma în cauză, Altenerife, își face încă reclamă bună pe internet.


„Alltenerife Tour este singura agentie de turism din Romania specializata pe destinatia Tenerife. Organizam impreuna cu partenerii nostri vacante de neuitat intr-una din cele mai frumoase destinatii turistice din Europa! Va punem la dispozitie cele mai bune preturi pentru bilete de avion, cazare, excursii și închirieri de mașini. Pe site veti gasi informatii complete despre plaje, restaurante, transport local, viața de noapte și lucrurile de care trebuie să vă feriți”, spune una dintre reclamele firmei.

Acum compania riscă o amendă între 5.000 și 10.000 de lei.

Vom reveni cu detalii.

UPDATE „La Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Timiș s-au înregistrat 45 de reclamații care sunt în curs de cercetare. Acestea privesc o companie de turism din orașul Jimbolia care a anulat excursiile fără să ofere explicații și fără să returneze banii clienților, ori să le ofere o alternative, conform legislației în vigoare. Reprezentanții firmei de turism i-au notificat pe clienți că excursia este anulată, printr-un e-mail, și i-au îndrumat să se adreseze companiei partenere din Cehia care asigura transportul. Mai mult, la adresele transmise de clienți către firma din Jimbolia, nu au primit niciun răspuns”, a declarat Mihaela Ignat, comisar șef adjunct la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș.

Afacerea Altenerife e una de familie. La Jimbolia activa mama patronului stabilit, de altfel, chiar în Tenerife.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.