Anunțul surpriză făcut de Sergio Morate în fața Curții de Apel Timișoara....

Anunțul surpriză făcut de Sergio Morate în fața Curții de Apel Timișoara. Vezi cu ce a fost de acord UPDATE 1 Decizia CAT

0
DISTRIBUIȚI

sergio morate tm 9

Sergio Morate, spaniolul prins la Lugoj după ce a fost dat în urmărire internațională fiind acuzat că ar fi autorul unui dublu asasinat, a fost adus, astăzi, din nou în fața Curții de Apel Timișoara.


Instanța a luat în discuție punerea în executare a mandatului de arestare internațional emis de autoritățile din Spania pe numele lui Morate. Adus sub escorta celor de la S.A.S., acesta a refuzat să facă vreo declarație jurnaliștilor spanioli veniți în număr mare pentru acest caz la Timișoara.

Nici în sala de judecată Morate nu a fost prea vorbăreț, declarând doar că nu vrea să fie trimis în Spania. Urmăritul a refuzat să dea declarații, susținând că menține ce a spus data trecută, când a afirmat că nu vrea să fie trimis în țara de origine pentru că a fost amenințat. Morate a fost în schimb de acord ca autoritățile române să le transmită celor spaniole mașina sa și toate bunurile aflate în interior. Avocata acestuia, Claudia Cândea, a susținut că Morate crede că nu va avea un proces echitabil în Spania deoarece este un caz foarte mediatizat. Instanța a rămas în pronunțare, Curtea de Apel Timișoara urmând să dea verdictul la ora 13,30.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timișoara a decis extrădarea lui Morate și trimiterea în Spania a mașinii și a tuturor bunurilor sale. Acesta poate contesta decizia în următoarele cinci zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.