BC Timișoara și-a mutat tabăra în Austria. Ce rezultate au obținut ”leii”...

BC Timișoara și-a mutat tabăra în Austria. Ce rezultate au obținut ”leii” până acum în teste și cu cine joacă azi

0
DISTRIBUIȚI

Antrenament BCT Bratislava august 2015 2

”Leii din Banat” au încheiat stagiul centralizat din Slovacia și au ajuns ieri în Austria. BC Timișoara a disputat până acum trei jocuri amicale în această vară.


A obținut două victorii și a suferit un eșec. Astăzi, elevii lui Dragan Petricevic vor da piept cu puternica echipă austriacă din Oberwart.

Alb-violeții au început testele verii cu un succes în Serbia, scor 89-67 pe terenul lui Proleter Zrenjanin. Low și Shiloh au reușit să marcheze câte 14 puncte în acest meci. BCT-ul s-a mutat apoi în Slovacia pentru prima parte a stagiului centralizat presărat cu jocuri amicale. Rieker Komarno, campioana slovacă, a trecut cu 69-80 de bănățeni, în timp ce în al treilea amical BC Timișoara a trecut de Levice cu 77-65.

De la Bratislava, baschetbaliștii timișoreni au ajuns ieri în Austria, stabilindu-și sediul temporar la Bad Tatzmannsdorf. În această seară echipa pregătită de Dragan Petricevic o va întâlni pe Oberwart Gunners. Luni, BCT-ul joacă un nou amical cu Furstenfeld iar stagiul austriac va fi încheiat cu un test împotriva celor de la Gussing. BC Timișoara și-a stabilit jocul de prezentare înaintea noului sezon în compania Stelei Roșii Belgrad pe data de 7 septembrie, în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.