BIG BROTHER în Complexul Studențesc: tinerii care locuiesc în căminele Universităţii de...

BIG BROTHER în Complexul Studențesc: tinerii care locuiesc în căminele Universităţii de Vest din Timişoara, urmăriţi non-stop. Câte camere de supraveghere au fost montate

2
DISTRIBUIȚI

camere supraveghere uvt

Studenţii cazaţi în şapte camine ale Universităţii de Vest din Timişoara sunt supravegheaţi 24 de ore din 24. În urma unei investiţii, toate căminile instituţiei din Complexul Studenţesc beneficiază de un sistem de supraveghere centralizat. Acesta își are sediul în căminul C13 și are ca scop monitorizarea camerelor de supraveghere video din cele șapte cămine ale universităţii situate în campus.


În total, au fost montate 88 de camere de supraveghere amplasate la intrări în cămine, pe holuri, pe fiecare etaj, iar în C15 și C16 sunt câte două camere de exterior pe fiecare cămin în parte.

Potrivit reprezentanţilor Universităţii de Vest din Timişoara, imaginile captate de pe camerele de supraveghere din cămine sunt transmise, prin fibră optică, la Dispeceratul de monitorizare centralizat din C13. Conținutul imaginilor captate sunt afișate în timp real, printr-un panou de control, iar angajați ai UVT fiind desemnați să le analizeze.

„Viața de student înseamnă mai mult decât activitatea de predare-învățare. Studenții au nevoie de condiții și siguranță atât în sălile de curs, cât și în spațiile locative. Sistemul de monitorizare centralizat este parte a unor măsuri de creștere a gradului de siguranță în cămine, dar și în zona perimetrală acestora. Își petrec cea mai mare parte a zilei în aceste zone și considerăm absolut necesar ca studenții să se simtă în siguranță”, spune Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Universitatea timişoreană şi-a propus ca în viitorul apropiat să suplimenteze numărul camerelor de supraveghere cu încă 200, în cele zece cămine ale instituţiei. Astfel, UVT vrea să supravegheze şi bucătăriile, spălătoriile etc, astfel încât orice încercare de pătrundere neautorizată în cămine să fie detectată.

2 COMENTARII

  1. Cu ocazia asta poate observa cei din conducerea Universitatii care e gasca de baieti din caminul 16 care in fiecare noapte fac adevarate orgii bahice iar dupa arunca pe geam o groaza de sticle de vin si doze de bere in parcul din fata caminului.Nu in ultimul rand poate schimbati administratorul de camin 16 care am impresia ca este partas la betiile si neregulile din camin!!Daca intamplator este un domn cu barba{cioc} pe la 55 ani l-am vazut urinand langa tomberoanele de la intrarea in camin.Asa ADMINISTRATOR asa camin!!

  2. Cu ocazia asta poate observa cei din conducerea Universitatii care e gasca de baieti din caminul 16 care in fiecare noapte fac adevarate orgii bahice iar dupa arunca pe geam o groaza de sticle de vin si doze de bere in parcul din fata caminului.Nu in ultimul rand poate schimbati administratorul de camin 16 care am impresia ca este partas la betiile si neregulile din camin!!Daca intamplator este un domn cu barba{cioc} pe la 55 ani l-am vazut urinand langa tomberoanele de la intrarea in camin.Asa ADMINISTRATOR asa camin!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.