Cei trei suspecţi de violarea studentei la Drept, duşi pentru audieri la...

Cei trei suspecţi de violarea studentei la Drept, duşi pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara UPDATE 3 Ce au decis magistrații și ce a spus prietenul fetei violate FOTO și VIDEO

9
DISTRIBUIȚI

violatori studenta drept (4)

Cei trei tineri, acuzaţi  de viol, au fost duşi, în această dimineaţă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru a fi audiaţi. Vă reamintim că o studentă de la Drept, în vârstă de 18 ani, a depus o plângere la Poliţie pentru că ar fi fost bătută şi violată, în noaptea de duminică spre luni, pe un câmp din apropierea Timişoarei.  Aceasta a fost bătută după ce a refuzat să întreţină raporturi sexuale cu un treilea tânăr după ce, anterior, a fost de acord să-i îndeplinească fantezia prietenului ei de a face sex cu el şi un prieten al acestuia. Tinerii au refuzat să facă orice fel de declaraţii. Aceştia vor fi audiaţi de procuror care va decide dacă îi va prezenta cu propunere de arestare preventivă instanţei.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Iubitul fetei violate încearcă să o convingă pe aceasta să își retragă plângerea. El i-a transmis mai multe mesaje agramate de pe telefonul mobil, după ce a fost reținut.

„De ce faci așa, dacă ne iubim? te rog frumos hai să ne vedem!! Răspunde vreau să te auud.. te rog fac orice cu tine numai să fie bine!! Sunămă te rog când vezi msj!! Hai la mine dacă vrei, te muți cu mn, nu am vrut să fie așa. Nu înțeleg ce te-a deranjat, am fost beat, iarta-mă te rog! Mă revanșez cu tot sufletu, te iubesc… te rog scriemi!” – scrie inițiatorul violului în grup în mesajele transmise victimei sale.

mesaje iubit violator

UPDATE 2 Cei trei suspecți au fost audiați de procurori și ulterior duși sub escortă al Judecătoria Timișoara. Anchetatorii au solicitat arestarea preventivă a celor trei, sub acuzațiile de viol, respectiv complicitate la viol.

 

UPDATE 3 Magistrații au decis ca toți cei trei acuzați de viol să fie arestați preventiv pentru 30 de zile.


Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu contestație de către avocații suspecților. La ieșirea din sala de judecată, prietenul fetei violate a spus că „nu a obligat-o nimeni la nimic”.  Într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara se arată că „din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că în noaptea de 02/03.08.2015, după ora 24:00, prin folosirea de ameninţări şi agresiuni, inculpaţii Oprea Darius-Ionuţ şi Burz Denis-Tobias ar fi determinat o tânără de 18 ani din Timişoara să întreţină relaţii sexuale cu inculpatul Ciocîrlie Cristian Constantin Iosif împotriva voinţei sale, fapt care i-ar fi cauzat tinerei vătămări care necesită pentru vindecare 7 (şapte) zile de îngrijiri medicale”.

9 COMENTARII

  1. inca o data istoria se repeta…

    merci pressalert pentru ca ne-ai dat numele si semnalmentele lor ca sa stim si noi de cine sa ne ferim in TM…

    multi barbati care comenteaza pe articole de genul asta probabil ca au „trecut” prin experiente similare intrucat ei cred ca fata e de vina… daca sunteti oameni normali atunci trebuie sa intelegeti ca: NU inseamna NU, iar tacerea NU inseamna DA.

    treziti-va, mai baieti, daca nu vreti sa ramaneti cu o mentalitate din era absurdului!

  2. Ce se intampla cu justitia din tara asta? In primul rand, trebuia arestata fata pentru gangbang in locuri publice (pe camp) si instigare la gangbang! Adica cum, daca faci sex de buna voie pe camp, in vazul lumii, e legal?! Al doilea motiv de arestare pentru tipa este inselaciunea: le promite gangbang si apoi ii da pe mana politiei! Si, in final, ultima problema pe lista: din cei trei tipi, doar ala care a lovit-o trebuie anchetat. Restul, au facut ceva in afara de simpla prezenta, ca sa fie arestati?!

  3. pe jegoasa aia de Tabert Denisa de ce nu o trage nimeni la raspundere,ea ia dus cu masina si a asistat incurajandu i!!! timp in care o mai muiau cate unu si pe ea!!! alo politiaaaa!!! Tabert Denisa consateana cu violatorii!!!

  4. A deci ea nu a vrut sa o faca cu toti 5 doar cu 2 :))) pacat ca e si la facultate nu o spun in nume de rau sau cu rea vointa . Dar acesti 3 indivizi nu au ce cauta acolo cealalta a fost violata de 7 sau de cati dracu si nu au nimic :)) si asta ? recunoaste ea ca o fata buna de drept ce e ea ca a fost unpic curvulita doar cu 2 nu cu 3 :)) acum ce sa mai zic tara asta se duce de rapa astia 3 copii vai de ei au fost arestati una doua ceilalti care apar pe la televizor nu patesc nimic si fura tara asta cu totu ! BAFTA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.