În centrul Timişoarei, ca-n filmele de GROAZĂ. Cum îşi fac ciorile de...

În centrul Timişoarei, ca-n filmele de GROAZĂ. Cum îşi fac ciorile de cap în continuare şi ce spune primarul Robu VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

ciori timisoara

Imagine dezolantă pentru locuitorii din oraş, şi nu numai, care-şi propun să se plimbe seara prin centrul Timişoarei. Asta pentru că ciorile din parcul din spatele Catedralei Mitropolitane nu au dispărut, astfel că, în fiecare seară, la lăsarea întunericului, acestea îşi fac de cap. Zgomotul infernal pe care-l produc, dar şi mirosul greu de suportat, plus priveliştea a sute de ciori zburând prin copacii de lângă catedrală te duc cu gândul la o scenă desprinsă din filmele de groază.

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, proaspăt întors din concediu, a ţinut să precizeze că nu a fost informat că ciorile s-au întors în centrul oraşului. „Nu ştiu, nu sunt la curent, probabil că nu mai merg generatoarele de sunete de păsări de pradă, chiar nu ştiu ce se întâmplă.


Nu am apucat să fiu informat, vom lua măsuri în continuare pentru a scăpa de ele”, a declarat primarul Nicolae Robu.

20150824_203052

Vă reamintim că reprezentanţii Primăriei Timişoara s-au gândit la tot felul de metode prin care să scape de ciorile care au invadat oraşul. Iniţial, primarul Timişoarei anunţa că în parcul Catedralei Mitropolitane vor fi amplasate boxe din care se vor auzi împuşcături pentru alungarea ciorilor. Apoi, lui Nicolae Robu i s-a sugerat să instaleze plase care să nu le permită ciorilor să ajungă la cuib sau chiar să cumpere anticoncepţionale pentru ciori. În final, muncitorii primăriei au primit ca sarcini să dea jos cuiburile ciorilor. De asemenea, au fost instalate nişte dispozitive care imită sunetele păsărilor de pradă.

3 COMENTARII

  1. Stiti de ce ciorile caraie atit de tare in spatele catedralei?
    Ca sa-l informeze pe dl Robu ca au sosit .
    Daca domnul Robu nu le aude inseamna ca a ramas cu urechile infundate din inotul in Mediterana atunci cind a fost in Sardinia.
    Il sfatuiesc sa isi curete urechile pentru ca poate sa surzeasca de tot si sa nu se mai poata delecta cu schelaitul chitarei sale.
    Vedeti ce legatura este intre ciori si chitara domnului Robu?

  2. Esti o zdreanță bai, tot timpul te iei de domnul primar care face totusi ceva in orasul asta! Tu ce faci mă in afară de praf? Esti o handicapata mental dute si cautate sau esti NF si atunci e greu pt tine, ca pute prostia din tine de la o poşta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.