Concert de succes la lansarea „Angry Surfer”, primul videoclip oficial al trupei...

Concert de succes la lansarea „Angry Surfer”, primul videoclip oficial al trupei timişorene Grave For Sale VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2069896607">

concertdarc (7) [1600x1200]Unica trupă de surf rock din ţara noastră, Grave for Sale a lansat primul videoclip oficial din carieră, printr-un concert special, care a avut loc vineri seara la D’arc pe Mal. Evenimentul a avut parte de un public numeros, care a savurat pe deplin prestaţia formaţiei alcătuite din de Tibi Mijea, Marco Kurunczi, Adi Ulmeanu şi Robyn „Shenanigans” Grozoni.

Seara a fost deschisă de recitalul formaţiei timişorene Arc Gotic. Trupa formată în 1992 la Timişoara, la iniţiativa lui Florin Turtă, din interesul comun al membrilor faţă de muzica anilor ’80, mai exact curentul post-punk, nereprezentat până atunci în România, a reuşit să ofere o prestaţie de nota zece, beneficiind de aplauze cât se poate de meritate. Înainte de recitalul propriu zis al celor de la Grave For Sale, publicul a avut parte de premiera videoclipului „Angry Surfer”, realizat de Cristi Maghiar (filmări, regie, montaj) şi francezul Gilles Lassale, un prieten al trupei.

Piesele timişorenilor care au lansat anul trecut albumul de debut, „New Moon”, au fost primite foarte bine de public. Prestaţia formaţiei a fost una de zile mari şi chiar dacă trupa mai are puţin de „umblat“ la prezenţa scenică, show-ul a fost unul cât se poate de enrgic. „Mulţumim tuturor celor ce au participat aseară la evenimentul de lansare de la D’arc pe Mal! Mulţumim Arc Gotic pentru susținere! Am avut parte de un concert foarte reuşit şi asta datorită publicului dar şi a celor de la Sonotim, care ne-au asigurat o sonorizare impecabilă. Pregătim noi piese pe viitor şi ne bucurăm că avem parte de un public care apreciează munca noastră”, ne-au declarat membrii trupei Grave For Sale, după concert.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.