Doar doi ofertanţi pentru fabricarea de vaporetto pentru transportul în comun pe...

Doar doi ofertanţi pentru fabricarea de vaporetto pentru transportul în comun pe Bega. Cine va câştiga licitaţia

0
DISTRIBUIȚI

mal bega (4)

Primăria Timişoara face noi paşi mărunţi privind achiziţionarea celor şapte vaporetto necesare pentru startarea navigaţiei pe Bega. Vă reamintim că transportul în comun pe Bega ar trebui să înceapă chiar din această vară, însă din cauza cerinţelor absurde ale Primăriei Timişoara, la prima licitaţie nu s-a prezentat niciun ofertant.

Apoi, în cadrul unui plen al Consiliului Local Timişoara a fost decisă suplimentarea sumei necesare, astfel că au fost alocaţi câte 300 de mii de euro pentru fiecare vaporetto.


Primăria a anunţat astăzi că „ieri, 04.08.2015, au fost deschise ofertele aferente procedurii de achiziţie furnizare echipamente de transport (vaporetto), în cadrul proiectului „Reabilitarea infrastructurii publice urbane a malurilor Canalului Bega”. Procedura de achiziţie este licitaţia deschisă şi prevede livrarea, lansarea la apă şi punerea în funcţiune a 7 echipamente de transport (vaporetto), în cadrul proiectului “Reabilitarea infastructurii publice urbane a malurilor Canalului Bega”. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Anunţul de participare a fost publicat în Jurnalul Oficial European în 26.05.2014. Procedura beneficiază de participarea Unităţii Centrale de Verificare a Achiziţiilor Publice din cadrul Ministerului de Finanţe. În cadrul procedurii au fost depuse 2 oferte din partea operatorilor economici interesaţi.Valoarea estimată a contractului este de 11.130.588 RON fara TVA. În perioada următoare ofertele vor fi analizate din punct de vedere al criteriilor de calificare, respectiv ofertelor tehnice şi financiare”.

Proiectul reabilitării malurilor Begăi, care prevede şi achiziţionarea de vaporetto trebuie finalizat până la finele acestui an. Valoarea contractului este de aproximativ 25de milioane de lei fără TVA, iar majoritatea banilor provin la Uniunea Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.