Dorin Epure, patronul clubului Heaven, pus sub acuzare de DIICOT în dosarul...

Dorin Epure, patronul clubului Heaven, pus sub acuzare de DIICOT în dosarul minore pentru VIP-uri. Vezi ce atitudine a adoptat acesta

2
DISTRIBUIȚI

dorin epure 1

Ancheta DIICOT, legată de activitatea rețelei conduse de Paul Mânzu, care era specializată în racolarea de minore și plasarea acestora către clienții cu bani, continuă.


Vă reamintim că investigațiile polițiștilor de la „Crimă Organizată” au scos la iveală faptul că cila din Dumbrăviţa a lui Mânzu era cartierul general al grupării, aici  erau organizate orgii sexuale, din care nu lipseau, conform probelor strânse de anchetatori, drogurile , de la cannabis până la cocaină. Printre clienţii grupării au fost identificaţi  judecătorul Aurelian Nicolae Tomuş de la Judecătoria Timişoara, prosperul om de afaceri arădean Cosmin Codrin, avocatul Adrian Popescu, dar şi Handke Giuseppe, mai cunoscut ca DJ Manzotti.

Astăzi a fost chemat la audieri la sediul DIICOT Timişoara Dorin Epure, patronul clubului Heaven din Timişoara. Numele acestuia apare în declaraţiile date de minorele care au fost audiate ca martore, Epure fiind indicat ca şi client al reţelei. Una dintre tinere a povestit că a fost dusă de Mânzu într-un apartament unde era Dorin Epure şi aici a întreţinut raporturi sexuale cu acesta, o parte din banii primiţi ajungând la liderul grupării. Epure a fost acuzat ca şi ceilalţi clienţi de folosirea serviciilor unei persoane exploatate şi pus sub control judiciar. Patronul a refuzat să dea orice fel de declaraţii, uzând de dreptul la tăcere.

 

2 COMENTARII

  1. epure dorin viorel mitica – un fost MILITIAN – unul dintre cei mai scirbosi de la circulatie de pe vremea lui ceausescu. Dupa ce dadea peste cap vreo doua trei beri la termal, bineinteles fara sa plateasca, mergea „in control” si le punea fiola soferilor. MI-E GREATA DE ASEMENEA SPECIMENE. BOICOTATI CLUBUL HEAVEN. MAI SINT SI ALTELE IN TIMISOARA. Acum, cind nu mai poate lua permise, se ocupa cu prostitutie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.