Motivul INCREDIBIL pentru care Primăria Sânnicolau Mare cumpără tone de caise. Vezi...

Motivul INCREDIBIL pentru care Primăria Sânnicolau Mare cumpără tone de caise. Vezi explicaţia primarului Groza

7
DISTRIBUIȚI

caise 2

Primăria Sânnicolau Mare reușește să stabilească noi recorduri în cheltuirea banului public.


Vă reamintim că administrația condusă de primarul Dănuț Groza, fost PDL, acum PNL, a inventat o nouă metodă de ascuns fraudele din fonduri europene – lucrări de reparații în 2015 la lucrări care au fost plătite în 2012, dar nu și executate.

Anual, primăria cumpără câte o tonă de caise de la producătorii din zonă. Fructele nu sunt pentru copiii de la grădinițe sau școli, ci pentru ca administrația locală să facă propria țuică, după cum a confirmat pentru PRESSALERT.ro chiar Dănuţ Groza. „Într-adevăr cumpărăm caise şi facem ţuică din ea ca să avem să dăm de protocol câte doi litri când avem invitaţi de vază sau când mergem în străinătate. Puteam să cumpărăm să dăm, dar am ales să facem noi direct ţuica”, a declarat primarul din Sânnicolaul Mare.

7 COMENTARII

  1. Și care-i problema ? Așa face gospodarul, decît să o cumpere din magazin, și mai scumpă și mai proastă, mai bine o face în propria ogradă. Așa și cu restaurantele care își fac propriile murături. Nu așa e normal ? Domnule Boța, cred că te-ai săturat să-l tot muști pe Robu care se dovedește imun la veninul dumitale și cauți o țintă nouă. Faptul că o cauți tot în curtea PNL mă face să cred că este adevărat ce spuneau unii despre tine și PSD.

  2. Urat ca printre noi mai sunt oameni care gandesc in modul ca este bine ca se fura deoarece s-a facut ceva,sau nu este nimic ca primaria a cumparat caise sa faca rachie caci este mai economic .Intrebare:este legal sa dai cadouri alcool la protocol?Asta este intrebarea,nu daca operatiunea este economica pentru institutie.

  3. Primarul Groza obijnuit sa fure , sa trateze primaria ca si mosia lui, sa duca acasa, sa isi insele nevasta cu subalternele, sa minta si sa ne jigneasca parca am fi sclavii lui. Atitudine clara de baron local.

  4. Este bine ca se administreaza local, dar am o intrebare: acei invitati de vaza sunt din teapa celor care au fost „saltati” cu duba si cu bratari?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.