GHINION pentru un licean din Timişoara. Din ce cauză a fost eliminat...

GHINION pentru un licean din Timişoara. Din ce cauză a fost eliminat de la proba scrisă la Limba Română, la Bacalaureat

1
DISTRIBUIȚI

bacalaureat 2015 01_resize

Sute de absolvenţi de liceu din judeţul Timiş au susţinut, astăzi, prima probă scrisă din cadrul sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat, la Limba şi Literatura Română.


Elevii au primit subiectele în jurul orei 09.00 şi au avut trei ore la dispoziţie ca să le rezolve.

Un licean din Timişoara, care a susţinut examenul la Liceul Azur, a fost eliminat din sală, transmit reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş. Totul după ce a intrat în sala de examen cu telefonul mobil asupra lui, iar în timp ce susţinea proba a avut ghinionul să-l sune cineva, iar telefonul nu era pus pe silenţios. Astfel, candidatul din Timişoara a fost eliminat din examen, s-a ales cu nota 1 şi nu va avea voie să se prezinte la următoarele două sesiuni ale Bacalaureatului.

662 de candidaţi din judeţul Timiş s-au înscris la proba scrisă la Limba Română, însă 145 au considerat că nu sunt pregătiţi să susţină examenul, motiv pentru care au absentat.

1 COMENTARIU

  1. mai documentati-va, doamna ziarist si nu puneti titluri care induc in eroare sau, si mai grav, indeamna la frauda! Cum adica ghinion, cum adica mobilul era pus pe silentios?? in Regulament si pe toate usile examenelor scrie ca NU E PERMIS ACCESUL CU MOBIL SAU ALTE MIJLOACE ELECTRONICE DE COMUNICARE IN SALA DE EXAMEN, este frauda indiferent daca e inchis sau silentios sau cum o fi….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.