Mâncare și femei frumoase într-o inedită expoziție, la Timișoara. Când o puteți...

Mâncare și femei frumoase într-o inedită expoziție, la Timișoara. Când o puteți vizita FOTO

0
DISTRIBUIȚI

¨FASHION FOOD

Moda și mâncarea sunt cele două ingrediente pe care bucătarul Roland Trettl și fotograful Helge Kirchberger le-au unit într-un original proiect fotografic care va fi prezentat publicului timișorean.

Vernisajul ineditei expoziții „Fashion/Food” va avea loc în 3 septembrie, ora 19.00, la Calpe Gallery, aflată pe strada Hector nr. 1. Expoziția, care reunește fotografii experimentale de cea mai bună calitate, a fost prezentată în cadrul emisiunii „Germany’s Next Top-Model” și ca serie voluminoasă de fotografii la editura Collection Rolf Heyne, făcând o puternică impresie asupra publicului Forumului NRW din Düsseldorf, și a fost, de asemenea, un punct de atracție la Muzeul Comunicațiilor din Berlin. Expoziția va putea fi vizitată până în 24 septembrie.

4.02_O_Platten_ 077Experimentatul bucătar și fotograful publicitar reușesc să surprindă publicul cu un concept inovativ – un design surprinzător realizat din mâncare aranjată pe pielea unor modele de o remarcabilă frumusețe. Ceapa verde devine o podoabă a capului, fileurile de somon se transformă în maiou, aluatul de paste colorat sepia ia forma unui costum mulat pe piele iar o caracatiță e folosită drept tunică, toate acestea fiind rezultatul creativității lui Roland Trettl și genialității fotografice demonstrate de Helge Kirchberger și conducând la aranjamente inedite, care uimesc atât prin detaliu cât și în ansamblul lor.

Roland Trettl a primit prima stea Michelin la 26 de ani, când lucra în restaurantul Ca’s Puers din Mallorca, ulterior fiind ales de Dietrich Mateschitz, proprietarul Red Bull, pentru a-i conduce și dezvolta afacerea.


Trettl a făcut ocolul lumii, vizitându-i pe marii artiști ai artei culinare cu ajutorul cărora și-a pregătit prezentările. Specialiștii apreciază că în scurtă vreme, Roland Trettl va ajunge unul din cei mai renumiți bucătari ai lumii.

Studioul „Helge Kirchberger Photography” din Salzburg are o remarcabilă listă de clienți renumiți, după ce și-a creat o reputație internațională cu privire la serviciile oferite. Printre realizările remarcabile se numără digitalizarea a 4.000 de pagini ale manuscriselor lui Mozart, un proiect fără precedent, dar activitatea studioului are mai multe fațete.

Sursa foto: fashionfood.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.