Opt rugbiști de la Timișoara Saracens au rămas în lotul FINAL pentru...

Opt rugbiști de la Timișoara Saracens au rămas în lotul FINAL pentru Cupa Mondială. Cine sunt bănățenii care vor înfrunta Franța, Irlanda sau Italia

0
DISTRIBUIȚI

NATIONALA-DE-RUGBY-A-ROMANIEI-01.JPG_resize

FR Rugby a anunțat azi lotul final de 31 de jucători care se vor deplasa la Cupa Mondială din Anglia. Timișoara Saracens RCM are nu mai puțin de opt jucători convocați pentru spectacolul din toamnă. ”Stejarii” vor înfrunta Tonga în ultimul test dinaintea competiției.

Majoritari în lotul României, opt dintre cei mai importanți jucători ai clubului bănățean de rugby fac parte și din lotul final anunțat azi de selecționerul Lynn Howells pentru Rugby World Cup 2015. Printre selecționați se află și ”naturalizatul” Paula Kinikinilau. Alături de acesta, Vali Calafeteanu și Mădălin Lemnaru completează lista de treisferturi a ”Stejarilor”.


Alte cinci nume de la Timișoara se află în pachetul de înaintare: Țăruș, Rădoi, Căpățână, Popârlan și Burcea.

Din lotul României au mai făcut parte și alți bănățeni, precum Drenceanu și Morrison. ”Stejarii” au cedat în ultimul amical disputat în Marea Britanie, 16-31 cu Edinburgh iar ultima testare va fi pe 5 septembrie, de la ora 21.00, pe Stadionul Național ”Arcul de Triumf”, împotriva statului Tonga. România se află în grupă cu Franța, Irlanda, Canada și Italia la Cupa Mondială din Anglia, competiție care începe pe data de 18 septembrie.

Lotul de 31 de jucători al României:

Pachetul de înaintare: Paulică Ion, Mihaiță Lazar, Andrei Ursache, Alexandru Țăruș, Horațiu Pungea, Andrei Rădoi, Otar Turashvili, Eugen Căpățână, Valentin Popîrlan, Johannes Van Heerden, Marius Antonescu, Valentin Ursache, Mihai Macovei, Viorel Lucaci, Stelian Burcea, Ovidiu Tonița si Daniel Carpo.

In linia de treisferturi au fost nominalizați: Florin Surugiu, Valentin Calafeteanu, Tudorel Bratu, Dănuț Dumbravă, Michael Wiringi, Paula Kinikinilau, Florin Vlaicu, Csaba Gal, Adrian Apostol, Ionuț Botezatu, Florin Ioniță, Mădălin Lemnaru, Cătălin Fercu și Sabin Strătilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.