„Pac, pac şi gata, ca-n filmele americane“: scene şi replici din filme...

„Pac, pac şi gata, ca-n filmele americane“: scene şi replici din filme celebre româneşti în noul videoclip K-lu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

klu1După ce recent a lansat un nou videoclip alături de Nwanda, muzicianul timişorean K-lu a revenit în faţa fanilor cu o nouă melodie care foloseşte o serie de sample-uri hazşii decupate din filme româneşti celebre. Piesa numită Pac, pac, conţine scene si replici din filmele „Cu mîinile curate“ (1972), „Un comisar acuză“ (1973), „Ultimul cartuş“ (1974), „Revanşa“  (1978) şi „Duelul“ (1981).

Pe numele său adevărat Alin Constantin, K-lu promovează genurile muzicii electronice, fiind influențat de funk, hip-hop și breaks.


De 10 ani încoace, el se implică în numeroase proiecte, ajungând să concerteze pe scenele festivalelor de jazz locale, naționale și internaționale. K-lu este apreciat în mod special pentru promovarea valorilor cinematografice, deseori include în piesele sale sample-uri din filme românești celebre. Înzestrat cu un stil unic al tehnicilor de turntablism, el a lansat primul album “Chestii, socoteli” în anul 2013. În luna martie a acestui an K-lu a lansat primele piese în limba engleză – “It’s about Time” și “Like This” pe compilația cu numărul #7 a casei de discuri Fused Funk din Marea Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.