Paul Mânzu, prima audiere la DIICOT după ce a fost capturat. Vezi...

Paul Mânzu, prima audiere la DIICOT după ce a fost capturat. Vezi care este miza UPDATE Suspansul continuă

1
DISTRIBUIȚI

paul manzu catuse 1

Paul Mânzu, liderul grupării specializate în racolarea de minore și plasarea acestora clienților potenți financiar, este audiat, astăzi, la DIICOT Timișoara pentru prima oară după ce a fost capturat la București.


Inițial, Mânzu a fost reținut pentru 24 de ore, dar a profitat de faptul că i-a expirat ordonanța înainte ca Tribunalul Timiș să emită pe numele său un mandat de arestare preventivă. Acesta este acuzat de săvârșirea infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism și constituire de grup infracţional organizat.

Avocații tuturor inculpaților din dosar au venit pentru a participa la audierea lui Mânzu care are o situație complicată, având un rest de pedeapsă de la o condamnare anterioară plus acuzații extrem de grave în acest dosar. În plus, judecătorul Aurelian Tomuș, în perioada în care Mânzu era fugit, a dat o declarație în care l-a acuzat în mod direct, povestind anchetatorilor cum liderul grupării racola și plasa minorele. Singura modalitate în care Paul Mânzu poate beneficia de o pedeapsă mai ușoară este să colaboreze cu anchetatorii pentru putea să-i fie aplicate reducerile prevăzute de lege. La ora 12,30, Mânzu a fost adus la sediul DIICOT. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Prima audiere a lui Mânzu în acest dosar s-a amânat deoarece cel de al doilea avocat pe care şi l-a angajat a solicitat un termen ca să studieze dosarul. Marţi, Paul Mânzu va da prima sa declaraţie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.