Restaurante, magazine de top, multiplex cu 10 săli de cinema – proiectul...

Restaurante, magazine de top, multiplex cu 10 săli de cinema – proiectul de 80 de milioane de euro al celui de-al patrulea MALL din Timișoara. Vezi, în premieră, cum va arăta FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Poza01

La Timișoarava fi construit, în curând, al patrulea mall. Acesta va fi construit pe strada Circumvalațiunii.
După ce ani buni la Timișoara a existat doar Iulius mall, anul acesta au început în forță lcurările la alte tei investiții de acest gen. După mall-urile care sunt în lucru în zona Modern și în Calea Șagului, recent a început pregătirea terenului pentru un nou centrul comercial.

Poza05 Alpha Group Investments Ltd, divizia de investiţii a grupului Alpha Bank, şi TBE Business Solutions investesc în Timişoara 80 de milioane de euro într-un centru comercial şi o clădire de birouri, cu un total de 60.000 de metri pătraţi, proiectul fiind denumit Timişoara Centrum.

Poza04Clădirea de birouri va avea şapte etaje.


Suprafaţa totală închiriabilă este de 60.000 metri pătraţi, din care 50.000 metri pătraţi suprafaţă dedicaţi retail-ului şi 10.000 metri pătraţi pentru spaţiile de birouri. Întregul proiect va beneficia şi de 2.100 de locuri de parcare.

În cadrul centrului comercial de lângă Incuboxx vor exista peste 140 de magazine.

Poza03Potrivit investitorilor, deși încă nu s-a turnat fundația noului mall, contractele de preînchiriere acoperă deja peste 50% din suprafaţa totală închiriabilă. Centrul comercial va găzdui un hypermarket Carrefour, cu o suprafaţă de 11.100 metri pătraţi, un multiplex cu 10 săli, precum şi o zonă de restaurante cu peste 15 unităţi şi mai multe magazine de modă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.