Ricardo Caria aduce un spectacol cu dans contemporan şi muzică fado la...

Ricardo Caria aduce un spectacol cu dans contemporan şi muzică fado la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ricardocariaArtistul portughez Ricardo Caria – stabilit de mai mulţi ani la Arad – va susţine în această toamnă un turneu naţional de muzică fado organizat de RC Entertainment, care va debuta la Timişoara, în data de 5 octombrie, la Sala Capitol. Ricardo Caria a participat ca şi concurent la concursul Vocea Romaniei şi este un portughez, stabilit  de mai mulţi ani în ţara noastră, la Arad. La 25 de ani, Ricardo Caria a fost angajat de o multinaţională, a ajuns în România şi a rămas aici.


Motivul – Ricardo şi-a întâlnit la noi în ţară jumătatea, pe Alina, cu care s-a şi căsătorit în anul 2006. Ricardo şi Alina au doi copii.

Turneul naţional al artistului va începe în 5 octombrie la Timişoara, urmând ca mai apoi artistul să susţină recitaluri în Oradea (6 octombrie), Târgu Mureş (8 octombrie), Cluj Napoca (9 octombrie), Sibiu (12 octombrie), Braşov (13 octombrie) şi Bucureşti (15 octombrie).  Ricardo şi-a lansat albumul său de debut anul acesta, “Alma no Fado, care va fi promovat pe durata întregului turneu. Spectacolul va conţine şi momente de dans contemporan şi va avea un decor cu specific portughez cu scopul de a crea o adevărată experienţă a culturii lusitane. Alături de el, pe scenă se vor afla Luis Coelho (chitară portugheză), Marian Feraru (chitară), Adrian Chiriac (bas), Gore Teodorescu (percuţie), Matyas Sandor (clape) şi Marko Bugarin (acordeon, mandolină).  Biletele pentru concertul din Timişoara, care va avea loc la Sala Capitol, de la ora 20 costă între 50 şi 70 lei şi se pot procura pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.