„Şi mie îmi stă bine în lesă” – un nou târg de...

„Şi mie îmi stă bine în lesă” – un nou târg de adopţii canine, la Timişoara. Cum poţi lua acasă un câine sau chiar o pisică

0
DISTRIBUIȚI

caine danyflor

Iubitorii de animale din judeţul Timiş, care vor să ia acasă un câine sau o pisică, sunt aşteptaţi la un nou târg de adopţii canine, organizat sub deviza „Şi mie îmi stă bine în lesă”, la Timişoara.


Acţiunea are loc sâmbătă, 29 august, la sediul adăpostului de animale al societăţii „Danyflor”, unde aproape 300 de căţei îşi aşteaptă un stăpân.

În cadrul evenimentului vor fi promovaţi câini microcipaţi, deparazitaţi, vaccinaţi şi sterilizaţi. De asemenea, cei care trec pragul adăpostului „Danyflor”, sâmbătă, vor putea adopta şi pisici.

Astfel de târguri de adopţii sunt organizate de două ori pe lună de Primăria Timişoara împreună cu societatea „Danyflor”, scopul fiind promovarea adopţiilor şi a creşterii responsabile a animalelor de companie. În cadrul manifestării, medici veterinari şi voluntari vor putea răspunde întrebărilor celor interesaţi cu privire la modul de îngrijire a animalelor de companie şi legislaţia specifică în vigoare.

Târgul are loc la sediul adăpostului situat pe DN 59 kM 12 +200, între orele 10.00 – 14.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.