Timişorenii de la nJoy au lansat o nouă tabletă 3G. Vezi ce...

Timişorenii de la nJoy au lansat o nouă tabletă 3G. Vezi ce caracteristici are

0
DISTRIBUIȚI

tableta njoy

Firma timişoreana nJoy a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, lansarea pe piaţă a  unei noi tablete 3G. Tableta nJoy Leia 7 se remarcă prin dimensiunile reduse și multiplele de posibilități de comunicare.  Aceasta a fost special creată pentru cei care se află mereu în mișcare.


Dotată cu un ecran IPS de 7 inch și o greutate de doar 288 grame, tableta este perfect dimensionată pentru a putea fi utilizată cu o singură mână.

Leia 7 este susținută de un procesor Quad-Core Cortex A7 ce rulează la 1.3Ghz și 1GB de memorie DDR3. Această configurație performantă va face ca paginile web să se încarce mai rapid, oferă o experieță de joc cursivă și receptivă și va face multitasking-ul fluent.

Acestă tabletă poate să ruleze mai multe aplicații multimedia iar volumul de date stocat poate creste cu până la 32GB, prin inserarea unui card MicroSD.

Leia 7 este propulsată de popularul sistem de operare Android 4.4.2, oferind astfel acces către zeci de mii de aplicații, cărți și jocuri. Lista specificațiilor este completată de cele 2 camere foto, microfon, difuzor monofonic, un conector USB 2.0, si o baterie cu o capacitate de 2600 mAh

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.