Tragedie provocată de teribilism în Timiș: doi tineri au murit striviți în...

Tragedie provocată de teribilism în Timiș: doi tineri au murit striviți în timp ce priveau o cursă de mașini. Cum s-a produs accidentul UPDATE 3 Șoferul în vârstă de 19 ani, reținut

1
DISTRIBUIȚI

explozie07_arsuri ambulanta

Doi tineri în vârstă de 20 și 24 de ani și-au pierdut viața noaptea trecută în timp ce priveau, de pe marginea drumului, o cursă ilegală de mașini la care participau prietenii lor.

Cursa a fost pusă la cale pe DJ 692, între Pesac și Lovrin. Participanții plecaseră de la o petrecere de majorat, pentru că voiau mai multă adrenalină.

La volanul mașinii care a produs tragedia se afla un tânăr de 19 ani. Acesta rula pe contrasens spre un alt BMW, condus de un tânăr de 27 de ani, când a pierdut controlul automobilului. Doi tineri care priveau spectacolul de pe margine au fost striviți între două mașini, iar alte trei vehicule au fost avariate.

Poliția a constatat, când a ajuns la fața locului, că amândoi șoferii care participau la drift erau băuți. Cel de 19 ani avea o alcoolemie de 0,70 la mie.

„În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibație alcoolică peste limita legală și participarea la întreceri neautorizate pe drumurile publice”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtătoarea de cuvânt a Poliției Timiș.

UPDATE Costel Lazăr, 20 de ani, și Ovidiu Șerban, 24 de ani, au fost cele două victime ale accidentului petrecut noaptea trecută.


Ambii erau pasionați de mașini, iar Ovidiu își manifesta bucuria pe Facebook, acum la începutul lunii iulie, pentru că își recuperase de la IPJ Timiș permisul de conducere care-i fusese suspendat.

Ovidiu Șerban și Costel Lazăr
Ovidiu Șerban și Costel Lazăr

UPDATE 2 Cei doi șoferi care s-au întrecut sunt Marius Jianu (19 ani) și Adrian Betea (27 de ani). Cel mai tânăr dintre ei, care avea o alcoolemie de 0,70 la mie, a pierdut controlul volanului și a provocat tragedia.

UPDATE 3 Șoferul în vârstă de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibație alcoolica peste limita legală și participarea în calitatea de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.