Trupa HIM a făcut super-show în Parcul Rozelor. Vezi cum s-au distrat...

Trupa HIM a făcut super-show în Parcul Rozelor. Vezi cum s-au distrat timişorenii GALERIE FOTO

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2146590750">

concert him (3)

Cel mai aşteptat concert rock al verii a avut loc aseară, în Parcul Rozelor din Timişoara. Legendara trupă finlandeză HIM a susţinut în premieră un recital de excepţie în urbea de pe Bega. Programul anunţat a fost respectat cu totul, astfel că la ora 21.30 trupa a urcat pe scenă. Solistul Ville Valo a strârnit ropote de aplauze, în special din partea tinerelor prezente la eveniment. Deşi renumită pe scena muzicii rock, trupa HIM nu a adunat un public extrem de numeros, spaţiul din Parcul Rozelor nefiind plin la capacitate maximă. Pe de altă parte, merită spus şi că publicul a fost unul avizat, strict ascultător de muzică rock astfel că prestaţia a fost apreciată la adevărata valoare. Hit-uri precum „Funeral of hearts”, „Gone with the sin” sau „Wicked game” i-au făcut pe fanii prezenţi la eveniment să cânte şi să danseze în voie liberă. Ca la orice concert au fost nelipsite selfie-urile şi filmările, fanii profitând de momentul special pentru a-şi face amintiri cu trupa HIM.

Spre dezamăgirea celor spectatorilor, solistul trupei a interacţionat prea puţin cu publicul, iar la final mult aşteptatele sesiuni de autografe sau de fotografii au lipsit. Vă reamintim că evenimentul a fost organizat de Phoenix Entertainment şi susţinut de Primăria Municipiului Timişoara, în parteneriat media cu TVR Timişoara.

Solistul şi liderul grupului, Ville Valo, a declarat în cadrul unui interviu înainte de concertul de la Timişoara că „cred că e normal să fim o combinaţie dintre oamenii grotelor şi Led Zeppelin… la care se adaugă şi puţin ruj pe buze, ca nebunia să fie şi mai epatantă. Noi am fost fanii acestei muzici şi de acolo s-a născut muzica noastră. Dacă ar fi fost altfel ar fi fost plictisitor”.

5 COMENTARII

  1. Vreau sa va multumesc pentru reportaj si pentru aceste poze superbe!! Eu nu am putut fi acolo iar aceste imagini m-au bucurat foarte mult! <3 Mii de multumiri Phoenix Entertainment, you rock! \m/

  2. Fara suparare, dar va scriu din perspectiva unui fan care s-a chinuit aproximativ 9 ore pe drum ca sa ajunga la concert: este un calvar sa ajungi in Timisoara. Normal ca nu a fost parcul plin. Nu toata lumea este dispusa la un astfel de efort. Mai repede ajungi in strainatate la un concert.

  3. Sincer,acelasi sictir de la Sibiu doar ca la Timisoara a fost mai sober….Rebel Yell ca bis mi s-a parut aiurea—eventual putea sa inceapa cu ea ..iar faza de final cu distorsionarea sonora ca sa nu mai vrea „boboru’ ceva!, m-a dezgustat!N-a meritat …dar m-am dus…peste 10 ani nu vreau sa-i mai vad.E prea multa aroganta pentru ceea ce ofera cu adevarat—mai nimic.
    ….pe bune,chiar nu are nimeni nici o pretentie de la ei?..chiar nu vrea nimeni sa-i auda interactionand cu publicul?????O de ajuns doar o sosie cu un fes indesat pana la ochi s-atat?…a fost chiar ville valo?..sigur nu a fost un poser cu banda in blugi?….

    • Exact la ce ma gandeam si eu. Aproape ca la Sibiu. Fet(it)ele se bucurau pur si simplu ca-l vad pe scena. Speram sa nu se repete comportamentul de la Sibiu… am ramas dezamagita.

    • Un fan adevarat HIM stie ca Ville e un om foarte rezervat, chiar si in interviuri. In plus, inainte sa-l critici pentru faptul ca nu a interactionat cu publicul, incearca sa-ti imaginezi cum e sa calatoresti atata timp, azi aici, maine in alta tara si asa mai departe fara sa ai timp sa te odihnesti, dand interviuri peste tot si facand probe de sunet interminabile. Un asemenea program te extenueaza incredibil de mult. Eu am vazut inregistrari de la concert, a cantat superb (mult mai bine decat la Sibiu acum 9 ani, cand nu m-a impresionat performanta) si sper ca in viitor sa ii vad live. Din pacate nu am putut fi prezenta la Timisoara deoarece sunt plecata din tara insa cu inima am fost acolo.
      Fiecare trupa are un fel diferit de a se manifesta, unii strict prin muzica, altii mai pun miscari de dans, altii mai vorbesc si cu publicul. Nu e rau sa vorbesti cu publicul deloc, dar daca formatia nu se simte in stare, eu le respect decizia si ma bucur de muzica lor. In fond, din asta si pentru asta traiesc ei, adica muzica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.