Un timişorean, ŞANTAJAT cu 26.000 euro. Vezi cum a fost făcut să...

Un timişorean, ŞANTAJAT cu 26.000 euro. Vezi cum a fost făcut să vândă casa părinţilor şi terenuri UPDATE Vezi VIDEO cu flagrantul

2
DISTRIBUIȚI

SUSPECT DE SANTAJ RETINUT 01.JPG

Un timişorean a fost, astăzi, prins în flagrant în timp ce primea o tranşă de 1.400 euro de la un bărbat pe care-l şantaja de un an de zile şi de la care a primit, până acum, nu mai puţin de 26.000 de euro. Victima, care are o cocoaşă,  a fost „agăţată” pe Facebook, discuţia începând nevinovat cu o tânără. „Era un cont fals. Am discutat şi la un moment dat m-a pus să-i trimit poze cu mine dezbrăcat. Mi-a spus să trimit eu primul. Apoi cel care m-a şantajat mi-a cerut să-i dau bani pe motiv că am vrut să mă culc cu fata lui de şapte ani.


Pe contul de Facebook respectiv se juca poker. Eram convins că este o persoană majoră. Şi-a schimbat şi fotografiile de profil. M-a ameninţat că trimite fotografiile la presă şi discuţia purtată. De frică i-am dat câţi bani mi-a cerut. Prima oară 7.000 de euro, apoi 12.000 şi s-a ajuns la 26.000 de euro. Bine-nţeles că nu aveam aceşti bani. Am vândut casa părinţilor, am desfiinţat un fond de pensii, am vândut mai multe terenuri. De cinci, şase ori le-am dat bani. Prima dată, când m-am dus crezând că mă voi întâlni cu cea care avea contul de Facebook, am fost bătut, dus într-un apartament şi pus să semnez o hârtie”, a povestit victima, în vârstă de 38 de ani. Când Rus Claudiu, zis „Canguru”, de 49 de ani, i-a cerut alţi 10.000 euro, bărbatul şantajat a decis să depună plângere la secţia 1 Poliţie.

Astăzi, a fost organizat un flagrant, iar principalul suspect reţinut. Rus Claudiu a recunoscut că a cerut bani pe motiv că „a vrut să-mi violeze fiica de şapte ani. A trimis poze pe Facebook. I-am cerut bani ca să ne împăcăm. I-am cerut 10.000 de euro mai avea să îmi dea. Am făcut plângere. Nu se rezolva nimic cu fetiţa, dar vroiam să îmi dea banii. Eu i-am făcut cont de Facebook să se joace”. „Canguru” este audiat la această oră la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Rus Claudiu a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de şantaj. Acesta a susţinut în continuare că victima ar fi vrut să-i violeze fiica.

2 COMENTARII

  1. Un copil de7 ani, nu-si deschide cont pe Facebook; chiar daca ar fi fost asa, nu cred ca-i cerea barbatului sa se dezbrace! Iar daca esti un tata normal, si cineva ar indrazni sa faca rau copilului tau, il reclami, nu-l santajezi! Cine stie citi or mai fi santajati de acest ins!

  2. asa fac si adevaratele CURVE gen vaslui si alte zone ciudate ….. accepta si dupa daca nu sint platite regeste , fac plangere dupa 7 – 8 luni si gata , sa produs violul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.