Videoclip cu haine populare bulgăreşti şi două lumi paralele. Vezi când se...

Videoclip cu haine populare bulgăreşti şi două lumi paralele. Vezi când se lansează noua piesă a celor de la The Wekend Band. VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

theweekendbandFormaţia timişoreană The Weekend Band  revine cu un nou single, prima piesă în limba română  care se numește „Doi”, urmând să fie lansată printr-un videoclip a cărui premieră va avea loc vineri 4 septembrie pe site-ul www.theweekenband.ro. Cu acest prilej, trupa va susţine vineri de la ora 21 un concert La Căpiţe, biletele pentru acest eveniment fiind zece lei. „Doi, vorbește despre condiția bărbatului bărbos în raport cu femeia modernă și este o parodie veselă de vară, muzical am dorit să se simtă influența balcanică”, spun băieţii.


.În urmă cu un an, trupa The Weekend Band a început să lucreze la primele compoziții proprii, foarte bine primite în concertele live, iar pentru anul viitor băieţii pregătesc lansarea albumului de debut.

„Videoclipul e format din două lumi paralele, prima lume în care suntem pe un câmp şi muncim îmbrăcaţi în haine populare bulgăreşti şi a doua lume cea a visului care are loc pe malul lacului Trei Ape. A fost destul de greu pentru că în videoclip fiecare membru al trupei trebuia să interpreteze un mic rol dar ne-am descurcat foarte bine. De partea de producţie muzicală se ocupă chitaristul nostru care are şi un studio de înregistrari iar în viitor vrem să facem o casă de producţie şi aşa sperăm să ajutăm şi alte trupe. La această melodie am colaborat cu Alin Stoianovici şi Cătălin Octavian.  Videoclipul este filmat de Tamássy Zsolt Jenő iar partea de editare a fost realizată de Constantin Buta“, ne-a declarat solistul formaţiei Răzvan Munteanu. Alături de el, din trupa The Wekend Band mai fac parte  Marios Fulop (tobe), Tibor Aranyi (bass), Vincențiu Ghergulov (clape) şi Alexandru Bejenaru (chitară).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.