Vlad Ungar din Timişoara, premiat cel mai bun reporter de ştiri dintr-o...

Vlad Ungar din Timişoara, premiat cel mai bun reporter de ştiri dintr-o televiziune locală

1
DISTRIBUIȚI

vlad ungar

Un tânăr jurnalist din Timişoara a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun reporter de ştiri dintr-o televiziune locală.


Vlad Ungar, reporter Digi24 Timişoara, a fost premiat în cadrul ediţiei a XII-a a Festivalului de Televiziune SIMFEST, în Târgu-Mureş. În toamna anului trecut, Vlad Ungar a câştigat şi o bursă în cadrul unui program oferit de BBC Academy.

“Am participat la secţiunea Ştiri a Festivalului SIMFEST cu 12 materiale, în total. Dintre aceste materiale, cea mai mare provocare au fost acele materiale la care a trebuit să ajungem să vorbim cu oameni care în momentul în care aflau că vrem să filmăm, se ascundeau în spatele uşilor închise. De obicei, sunt materialele filmate cu ajutorul camerei ascunse. Cred că dincolo de informaţia transmisă clar şi obiectiv, a contat imaginea bună pe care juriul a văzut-o, a contat montajul şi poveştile noastre, unele mai frumoase, altele mai puţin frumoase. Peste cinci ani, eu mă văd în mijlocul oamenilor, al poveştilor, cu microfonul în mână, cu un cameraman, cu cele mai bune imagini şi cele mai bune poveşti”, a spus Vlad Ungar, la Digi24 Timişoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.