Zeci de locuri de muncă oferite timişenilor din grupuri vulnerabile, în cadrul...

Zeci de locuri de muncă oferite timişenilor din grupuri vulnerabile, în cadrul unui târg organizat de CCIAT. Unde se pot angaja (P)

0
DISTRIBUIȚI

targ de job-uri sociale CCIAT

Persoanele din judeţul Timiş care aparţin grupurilor vulnerabile şi sunt în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptate, astăzi, până la ora 20.00, la un târg de job-uri sociale. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş (CCIAT) la Salonul Parc al Hotelului Continental, în cadrul proiectului european „CASE – Competenţe Antreprenoriale SocialE”.

În cadrul acestui târg sunt oferite peste 50 de locuri de muncă în zece structuri ale economiei sociale (SES-uri) locale din vestul ţării.


Printre acestea se numără şi trei SES-uri înfiinţate de CCIA Timiş în cadrul proiectului finanţat cu bani europeni, şi anume: un centru de producţie materiale publicitare, un centru de kinetoterapie şi masaj şi un centru de organizare evenimente.

Potrivit organizatorilor, evenimentul se adresează persoanelor din familii cu mulţi copii sau monoparentale, celor care provin din sistemul instituţionalizat de protecţie a copilului, femei în situaţii de risc, persoane care au părăsit timpuriu şcoala, care locuiesc în comunităţi izolate, care trăiesc din venitul minim garantat, persoane cu dizabilităţi sau de etnie romă.

„Proiectul „CASE – Competenţe Antreprenoriale SocialE” are ca scop, în primul rând, integrarea profesională a persoanelor din grupurile vulnerabile, dar şi abordarea şi suţinerea economiei sociale şi crearea unei legături între aceasta şi economia formală. Cele 34 de job-uri care au fost disponibile în cadrul celor şapte structuri de economie socială realizate şi susţinute financiar în cadrul acestui proiect sperăm noi să fie un început pentru acţiunile ce vor urma. Tot în cadrul acestui proiect oferim consiliere şi orientare profesională pentru persoanele din grupurile vulnerabile, dar şi cursuri de formare profesională”, a declarat, astăzi, în deschiderea târgului de job-uri sociale, Daiana Buzatu, manager de proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.