Amalia Gaiţă, Ionuţ Cădariu şi Adrian Şchiopu sunt invitaţii speciali ai concertului...

Amalia Gaiţă, Ionuţ Cădariu şi Adrian Şchiopu sunt invitaţii speciali ai concertului „Open Minds”. Vezi când va avea loc lansarea noului album Teo Milea

0
DISTRIBUIȚI

teomileaPianistul Teo Milea își lansează noul material discografic „Open Minds” în Timișoara, alături de prieteni, la Filarmonica Banatul, pe 1 octombrie 2015. De astăzi se pot achiziționa din nou bilete de la casieria Filarmonicii, la preţul de 30 lei.

La trei ani de la lansarea primului material discografic, „On white…and black keys”, pianistul și compozitorul Teo Milea își lansează cel de-al doilea album dedicat pianului, intitulat „Open Minds”. Lansarea noului album va fi ultima întâlnire a pianistului cu publicul timișorean, artistul urmând să se relocheze în Toronto (Canada), la finalul lunii octombrie a acestui an, astfel că Teo Milea va avea trei prieteni invitați pe scenă: Amalia Gaiță (voce), Ionuț Cădariu (flaut) și Adrian Șchiopu (tobe), artistul dorind ca recitalul din 1 Octombrie să devină astfel o încununare a proiectelor pe care le-a derulat în ultimii trei ani.

„Pregătesc de câteva luni bune acest concert și mă bucur foarte mult că prietenii mei au acceptat invitația de a-mi fi alături pe scenă pe 1 Octombrie.


Este o zi importantă pentru mine, este un început de poveste nouă – cea a «minților deschise» și, totodată, este un moment în care îmi dau seama de importanța pașilor pe care i-am parcurs până acum, în celelalte proiecte muzicale ale mele. Este un concert de rămas-bun, pentru o vreme, dar este și o promisiune că voi reveni să concertez pentru publicul timișorean. Ne vedem pe 1 Octombrie cu… mințile deschise!”, spune Teo Milea.

afisteo

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.