BACALAUREAT 2015, SESIUNEA de TOAMNĂ: Sute de contestaţii depuse de liceenii din...

BACALAUREAT 2015, SESIUNEA de TOAMNĂ: Sute de contestaţii depuse de liceenii din Timiş, după afişarea rezultatelor. La ce discipline nu au fost mulţumiţi de notele primite

0
DISTRIBUIȚI

bacalaureat 2015

Sute de absolvenţi de liceu din judeţul Timiş nemulţumiţi de notele obţinute la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat speră să obţină o medie mai mare.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, 295 de contestaţii au fost depuse ieri, după ce s-au afişat primele rezultate.

Cei mai mulţi elevi din judeţul Timiş sunt nemulţumiţi de notele primite la Matematică, fiind depuse 88 de contestaţii. Urmează Limba Română, la care au depus contestaţii 77 de candidaţi, Biologie – 66, Geografie – 52, Istorie – 17. Absolvenţii de liceu află dacă au primit o notă mai mare vineri, 4 septembrie, când se afişează rezultatele finale.

Vă reamintim că a fost dezastru la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, în judeţul Timiş. Doar 25,95 % dintre absolvenţii de liceu care s-au prezentat la “examenul maturităţii” l-au şi promovat. În total s-au înscris 1.598 de candidaţi, însă 307 au absentat. Din cei 1.291 de liceeni care s-au prezentat la BAC, cinci au fost eliminaţi din examen şi doar 335 au obţinut o notă de trecere, restul celor 951 de candidaţi au fost declaraţi “respinşi”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.