Bilanț pozitiv în amicale pentru BC Timișoara înainte de meciul-spectacol cu Steaua...

Bilanț pozitiv în amicale pentru BC Timișoara înainte de meciul-spectacol cu Steaua Roșie. Ce rezultate au obținut ”leii” în stagiul austriac

0
DISTRIBUIȚI

Antrenam Oberwarth echip albastru

”Leii din Banat” revin acasă cu un bilanț pozitiv în testele disputate în cele două stagii centralizate. Dacă în Slovacia BC Timișoara a obținut o victorie în două jocuri, în Austria elevii lui Dragan Petricevic au câștigat două întâlniri din trei. În ultima dintre ele alb-violeții au cedat cu un scor strâns: 78-81, campioanei Țării valsului, Gussing Knights.

Bănățenii au încheiat stagiul de la Bad Tatzmannsdorf cu un joc tare împotriva celor de la Gussing Knights.


Campioana Austriei s-a imps cu 81-78 (21-20, 18-18, 23-18, 19-22), în condițiile în care BCT-ul nu a mizat pe Bogdan Popescu și Hristo Nikolov, jucători ușor accidentați. Înainte de acest meci echipa de pe Bega câștigase ambele partide disputate în al doilea stagiu: 77-75 (37-46) cu Fustenfeld Panthers și 78-70 (28-27) cu Oberwart Gunners.

În total timișorenii au adunat patru victorii și două înfrângeri în amicalele verii împreună cu rezultatele din Slovacia: 77-65 cu Levice și 69-80 împotriva celor de la Rieker Komarno, la care se aduagă și succesul obținut în primul meci, 89-67 pe terenul celor de la Proleter Zrenjanin.

Bilete pentru Zvezda

”Leii” intră acum în linie dreaptă pentru pregătirea jocului de prezentare în care adversar le va fi puternica Steaua Roșie Belgrad. Organizatorii au pus deja biletele în vânzare prin intermediul rețelei Eventim. Acestea vor putea fi achiziționate până luni la ora 15. Apoi ele vor fi valabile la casieriile sălii ”Constantin Jude”. Intrarea generală la meciul care va începe luni, 7 septembrie, de la ora 19.00, costă 5 lei. Abonamentele sunt valabile începând cu jocul împotriva echipei din Euroligă.

Foto: bctimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.