Ce se mai fură în Timiș: tineri reținuți după ce au încercat...

Ce se mai fură în Timiș: tineri reținuți după ce au încercat să sustragă, dintr-un magazin, zeci de… periuțe de dinți electrice

0
DISTRIBUIȚI

Doi tineri de 18 ani au fost surprinşi de agenţii de pază ai unui supermarket în timp ce furau periuțe de dinți în valoare de 1.500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar tinerii s-au ales cu dosar penal pentru furt.

$_32Piața neagră din vestul țării abundă de periuțe electrice marca Oral B, care se vând sub prețul de magazin.


Cei doi băieți abia ieșiți din adolescență erau unii din cei care aprovizionau piața neagră. Periuțele se vând în medie cu 50 de lei bucata.

„La data de 31 august a.c. poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara – Post de Poliţie Giroc au fost sesizaţi despre faptul că doi tineri au fost depistați de agenţii de pază ai unui supermarket în timp ce sustrăgeau bunuri. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că tinerii au fost reţinuți de agenții de pază după ce au trecut de casa de marcat având asupra lor mai multe produse (26 de periuțe de dinți electrice) a căror valoare nu a fost achitată. Prejudiciul în valoare de peste 1.500 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite reprezentanţilor societăţii comerciale”, au transmis polițiștii timișoreni.

Pe nunele celor doi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.