Cu licitaţia pentru achiziţionarea de vaporetto gata, primarul Robu n-are idee cum...

Cu licitaţia pentru achiziţionarea de vaporetto gata, primarul Robu n-are idee cum vor arăta ambarcațiunile de pe Bega. Cum se scuză

0
DISTRIBUIȚI

Bega

Primăria Timişoara a mai făcut un pas mic în procesul de achiziţionare a vaporaşelor care urmează să fie utilizate pentru transportul în comun pe Bega.

La finele acestei săptămâni, primarul Nicolae Robu a declarat că „astăzi (n.r. vineri) am semnat raportul procedurii de atribuire a serviciului de furnizare de vaporetto. Licitaţia este gata, începând de astăzi curg zece zile pentru depunerea contestaţiilor.


În mod normal nu ar trebui să apara contestaţii. Au fost doar două firme în licitaţie. Departajea este foarte limpede”.

Întrebat în legătură cu specificaţii din caietul de sarcini, precum numărul de locuri pe care ar urma să le aibă un vaporetto, Robu a spus că „nu pot da încă detalii până nu expiră perioada de depunere a contestaţiilor. Aşteptăm să finalizăm licitaţia cu succes peste zece zile şi să apoi să stabilim un grafic de instalare a vaporettelor. (…) Trebuie văzute aceste detalii. În momentul în care vom ajunge să semnăm contractul, după expirarea celor zece zile, vom ajunge să ştim detalii. Deocamdată nu este finalizat niciun contract. Abia peste zece zile când vom avea semnat contactul de livrare atunci putem discuta detalii de preţ sau termene”.

Deşi nu are nici el idee cum vor arăta vaporaşele cu care se va face transportul pe Bega, primarul e convins de faptul că toţi cei care au criticat proiectul sau care au atenţionat că planurile municipalităţii ar putea da greş sunt rău intenţionaţi.

„Totul este conform cu nevoile Timişoarei ca dimensiuni sau ca necesităţi de manevre. Nu ne luăm după tot felul de indivizi. Tot ce scrie în caietul de sarcini este respectat cu detalii. Nu ne luăm după toţi cârtitorii care la asta se pricep”, a dat asigurări Robu.

După finalizarea proiectului de reabilitate a malurilor Begăi, Timişoara ar urma să aibă nu mai puţin de şapte vaporetto care vor fi gestionate de RATT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.