Debut cu o victorie la limită pentru România la miniEURO 2015. Ce...

Debut cu o victorie la limită pentru România la miniEURO 2015. Ce jucători din Timișoara au evoluat cu Scoția

0
DISTRIBUIȚI

picture

Naționala României de minifotbal, deținătoarea titlului continental, a învins cu 1-0 Scoția în primul meci disputat în Grupa B la Campionatul European din Croația. Fără selecționerul Tiberiu Lajos, reținut cu probleme acasă, ”tricolorii” au mizat pe doi jucători de pe Bega.

Timișorenii nu mai sunt o prezență numeroasă la echipa națională multiplă campioană europeană.


După retragerea căpitanului Cristian Popa în lotul pentru miniEURO 2015 au rămas doar Adrian Călugăreanu (Informatica Timișoara – futsal) și Nicolae Costândana (MAV Sports), dintre numele care evoluează în campionatul din Timiș.

Azi, la Vrsar, România a debutat cu o victorie împotriva Scoției. Ciprian Ursu a marcat în minutul 9 cu un șut de la distanță unicul gol al partidei desfășurate pe o adevărată arenă de minifotbal. Antrenorul Dan Cojocaru a mizat din primele minute pe Costândana, care a avut mai multe intervenții sigure cu britanicii, și Călugăreanu.

Următorul joc al României va fi mâine, cu Serbia, de la ora 15, joi se disput meciul cu Bulgaria, ultimul din grupă, de la ora 16. Vineri se vor disputa optimile si sferturile de finala iar sâmbata, 26.09, se vor disputa semifinalele si finalele. Meciurile pot fi urmărite în direct pe Sport.ro.

Foto: campionateminifotbal.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.