Florin Marin, mulțumit de al doilea succes consecutiv: ”Normal că avem moral...

Florin Marin, mulțumit de al doilea succes consecutiv: ”Normal că avem moral bun”. Ce a spus Eusebiu Tudor, antrenorul Petrolului, după eșecul cu ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

DSCF8499

ACS Poli a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Ligii după o victorie cu 1-0 pe teren propriu în fața Petrolului Ploiești. A fost și al doilea succes consecutiv al timișorenilor cu Florin Marin pe banca tehnică. Experimentatul antrenor s-a declarat încântat de victoria obținută înaintea duelului cu Steaua, dar a recunoscut totodată că echipa sa a avut și șansă la ocaziile prahovenilor.

”Sunt mulțumit de rezultat, de jocul echipei. Jucătorii au dat dovadă de maturitate, pragmatism, îi felicit. Într-adevăr Petrolul a avut două situații mari în prima repriză și am avut șansă. Și noi am avut șanse în prima repriză, patru situații, e bine că am înscris în repriza a doua și am reușit să ne calificăm.


Normal că avem un moral bun, Steaua e echipa campionaă, ne așteaptă un meci dificil. Sunt convins că vor veni mulți suporteri. Importantă e exprimarea echipei”, a declarat Florin Marin. Antrenorul a vorbit și despre problemele echipei înainte de înfruntarea campioanei: ”Croitoru nu e recuperat fizic, va mai dura o săptămână aproximativ, Bărbuț e suspendat, probleme cu Scutaru. Dar eu am încredere în toți jucătorii, au demonstrat în aceste jocuri că oricine poate fi înlocuit”.

Eusebiu Tudor: ”ACS Poli e schimbată”

De partea cealaltă, tehnician doar de o etapă pe banca prahovenilor, Eusebiu Tudor, a subliniat că formația sa are în continuare aceleași metehne la finalizare. ”Se pare că avem aceleași probleme ca la ultimul joc, ne creăm ocazii, dar în fața porții avem probleme. Pe dominarea noastră am reușit să luăm un gol. Greșelile noastre ne costă. Sperăm că jucătorii vor reuși să marcheze în perioada următoare, astfel se vor debloca psihic. Noi am avut meciul în mână. E problema noastră. Când o vom rezolva echipa va obține rezultate. Poli e o echipă schimbată, și-a schimbat și antrenorul, disciplinată tactic, o echipă bună. Știam că au jucători buni în compartimentul ofensiv”, a spus și Eusebiu Tudor, antrenorul Petrolului.

”Veniți cu noi să batem Steaua!” e mesajul transmis de timișoreni în legătură cu următorul meci din campionat, duminică, de la ora 21.00, ACS Poli dă piept cu bucureștenii tot acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.