Fostul vicepreşedinte Marian Vasile, NEMULŢUMIT de şeful Titu Bojin. Ce îi reproşează...

Fostul vicepreşedinte Marian Vasile, NEMULŢUMIT de şeful Titu Bojin. Ce îi reproşează preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

marian vasile (3)

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Marian Vasile, acum şef de grup al consilierilor judeţeni ai PNL, consilier personal al primarului Nicolae Robu, dar şi co-secretar general al PNL Timiş a dat uitării vremurile în care zâmbea mândru de pe o scenă, alături de PSD, în anul 2012 atunci când USL, formată din PSD, PNL şi PC, câştiga alegerile locale.


Invitat la PRESSALERT LIVE în această seară, Vasile a menţionat că încă de la debutul colaborării cu şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a avut serioase probleme în a munci cot la cot cu partenerul său de alianţă.

După ce a fost întrebat ce anume l-a deranjat atât de tare în colaborarea cu Titu Bojin, Vasile a menţionat că are trei lucruri să îi reproşeze. „A scăpat de sub control instituţia, nu ţine şedinte, nu bagă în seamă pe nimeni, doar încearcă să își impună punctele de vedere. Întrebaţi funcţionarii dacă se simt păstoriți. La CJT situaţia e scăpată de sub control, inclusiv asupra proiectelor cu fonduri europene. (…) Îi reproşez domnului Bojin că nu știe să discute cu celelalte formaţiuni, în speţă cu grupul PNL care are 14 consilieri pe când PSD are doar 16. Ar trebui să fim chemaţi la discuţii. În al treilea rând, îi reproşez că anumite iniţiative ale grupului PNL sunt blocate”, a declarat invitatul. Acesta nu a pierdut ocazia de a se plânge că Bojin amână supunerea la vot a unui proiect care prevede cântărirea maşinilor de mare tonaj care tranzitează drumurile din judeţ.

2 COMENTARII

  1. Cum vreti dl.Vasile sa cantareasca camioanele cand are si Bojin prin in Lugoj si zona Faget atat prin fii lui cat si prin Tehnocer si Dateco ,firmele finului sau Maran interese ca acest lucru sa nu se intample ( vezi drm. Lugoj -Stiuca ,Balint -Bethausen si altele)/?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.