FOTO Cupa Regelui a sosit în Banat! Rugbiștii de la Timișoara Saracens...

FOTO Cupa Regelui a sosit în Banat! Rugbiștii de la Timișoara Saracens sărbătoresc ultima reușită alături de fani

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1814271404">

rugby (11)

Timișoara Saracens RCM a revenit azi acasă cu ultimul trofeu național cucerit: prima Cupă a Regelui pusă la bătaie. Tot lotul bănățean a descins după masă la un club de pe Bega pentru a sărbători alături de fani victoria cu Baia Mare, a cincea la rând într-o finală. Jucătorii, dar și antrenorul Grainger Heikell, au avut plăcerea de a bea șampanie direct din noul trofeu.

Balanța a fost înclinată la limită de ”sarazinii” din Banat, scor 24-22, în finala cu Baia Mare. Ziua de azi e dedicată petrecerii de după marele succes de pe ”Arcul de Triumf”. Rugbiștii au fost așteptați de câteva zeci de fani la un club cunoscut aflat în apropierea Stadionului ”Dan Păltinișanu”, acolo unde vor și ajunge cu trofeul la pauza meciului ACS Poli – Steaua din această seară. ”Așa cum ne așteptam, a fost un meci greu, Baia Mare e o echipă solidă. Am reușit pe final să obținem victoria, a fost nevoie de mult efort și sacrificiu. Ne bucurăm de acest succes, urmează Cupa României, vrem să adugăm trofee în vitrină bineînțeles. Dar trebuie să o luăm pas cu pas. Ne concentrăm pe semifinală în următoarele săptâmâni. Sunt sigur că fiecare meci va fi greu de câștigat, cu oricine vom juca în fazele superioare. E un record frumos, să ai câștigate cinci finale din cinci cu Baia Mare”, a declarat Grainger Heikell, antrenorul lui Timișoara Saracens RCM. Tehnicianul neozeelandez nu a ezitat și a băut șampanie direct din Cupă, la fel ca Vasile Rus și compania.

”Eu doar mi-am jucat rolul”

Jody Rose a fost eroul finalei după ce a marcat punctele câștigătoare în ultimele momente de joc. Un dropgol câștigător, execuție rară în România. ”A fost o finală, dar știam că va fi așa, deoarece așa sunt toate meciurile cu Baia Mare. Dar avusesem o săptămână foarte bună la antrenamente și eram convinși să vom câștiga la București. Eu doar mi-am jucat rolul în echipă. Am fost omul potrivit la timpul potrivit, dar a fost un efort colectiv. Este prima finală câștigată așa. Chiar vorbeam cu Jack în timpul meciului că voi încerca să dau un dropgol când prind următoarea minge și așa a fost”, a spus și Jody Rose.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.