Gruparea lui Paul Mânzu, trimisă în judecată de DIICOT. Printre cei 16...

Gruparea lui Paul Mânzu, trimisă în judecată de DIICOT. Printre cei 16 inculpaţi un judecător, un avocat, DJ Project şi oameni de afaceri

3
DISTRIBUIȚI

paul manzu mascati 1

DIICOT a trimis în judecată, astăzi, 16 membrii ai grupări de trafic de minore conduse de Paul Mânzu, mâine urmând ca să se discute la Curtea de Apel Timişora menţinerea stării de arest pentru inculpaţii care sunt arestaţi.


Paul Mânzu, zis „Arthur” a fost trimis în judecată pentru constituire de grup infacţional organizat, trafic de minori şi proxenetism, şantaj şi pornografie infantilă, agentul de poliţie Ovidiu Gîţan – aderare la un grup infracţional organizat, trafic de minori, deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului şi folosirea de informaţii nedestinate publicităţii, Torj Ovidiu – constituire, aderare la un grup infracţional organizat şi trafic de minori, Bală Gheorghe, zis „Prinţul de Dubai” – constituire, aderare la un grup infracţional organizat şi trafic de minori , judecătorul Tomuş Aurelian – şantaj, favorizarea infractorului şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate,medicul  Horaţiu Petrescu –  favorizarea infractorului şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate, omul de afaceri arădean Cosmin Codrin, Amarildo Iacuşi, Boţ Petru, Tiron Firu, Muczi Attila. Ardelean Da, Giusppe Handke, cunoscut ca DJ Project avocatul  Popescu Adrian, patronul clubului Heavem Dorel Epure şi Mugurel Stan –  folosirea serviciilor unei persoane exploatate.

Citeşte mâine pe PRESSALERT.ro detalii uluitoare din acest dosar de trafic de minore

 

3 COMENTARII

  1. DATI LEGEA PROSTITUTIEI , DACA II ARESTATI FE BAIETI ,CREDETI CA ELE VOR FACE ALTCEVA???
    DE CE NU SI AU TRASO CU BOSCHETARII ,CA NU AU BANI SI AU TRASO CU BAIETI CU BANI,AU PRINS GUSTUL BANILOR, NICI NO SA SI SCHIMBE MESERIA DE PARASUTE
    S

  2. … cap ?
    Sau mai jos ?
    Clientii sunt politicieni babani de multe ori. Uitati-va la pedofilii belgieni, de pilda: ei livreaza copiii, baietii elitei se joaca cu ei de-a ciopârtitul/mâncatul. probe ioc, anchete multe, comisari „sinucisi”, samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.