EXCLUSIV Intimidare în stil mafiot asupra unui martor cheie din dosarul de...

EXCLUSIV Intimidare în stil mafiot asupra unui martor cheie din dosarul de corupție al președintelui CJ Arad, Nicolae Ioțcu. Vezi ce s-a întâmplat

1
DISTRIBUIȚI

ziua politiei romane (11)

Unul dintre martorii cheie din dosarul de corupție în care DNA Timișoara l-a trimis în judecată pe președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, pentru trafic de influență a primit un avertisment cu doar câteva zile înainte ca procesul să înceapă.


Nadia Lucaci, șefa achizițiilor de la Consiliul Județean Arad, și-a găsit mașina vandalizată, pe capotă fiindu-i zgâriat cuvântul Iuda. Aceasta este unul dintre martorii cheie din dosar, dând explicații complete despre modul în care Ioțcu a pus la cale trucarea licitației pentru achiziția de echipamente medicale destinate Spitalului Județean din Arad. Purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Ovidiu Liber, a declarat pentru PRESSALERT.ro „pot să vă confirm faptul că, ieri, o femeie din municipiul Arad a depus o plângere în care reclama că maşina i-a fost zgâriată şi i-a fost furată plăcuţa de înmatriculare din faţă. Facem cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi furt”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.